6 martie 2014

O casa a ta!

Timpul trece foarte iute, copilaria nici nu stii cand trece, iar adolescenta pare sa treaca si ea pe langa tine cat mai repede, mai repede decat banii. Si cand ne gandim la cat de iute trece timpul, in zilele astea, ne gandim multi dintre noi si la un viitor, la o locuinta, la mobila, la o jumatate a noastra, la o viata de familie, in fapt.

Avand in vedere vremurile moderne pe care le traim, cand o casa dorita e doar la un click distanta ne este mult mai usor, acum ca oricare altadata, sa ne construim viata exact asa cum visam, cum dorim de fapt. Daca te gandesti serios ca a venit vremea sa iti cumperi o casa, un apartament, o garsoniera in Romania poti accesa fara nici o problema site-ul celor de la: Aisiel Imobiliare Asta luand in calcul faptul ca ti-ai facut deja socotelile si ai deja banii necesari. Fie ca-i un imprumut pe procgramul Prima casa, sau i-ai strans. lucrand pe afara sau e cadoul de nunta!!
Si uite asa te poţi lauda in fata prietenilor tai, a colegilor, a neamurilor cu noul tau apartament sau cu noua ta casa sau garsoniera in cea mai buna zona a orasului tau, la cel mai bun pret. Asadar, ai posibilitatea de a cauta prin intermediul netului o oferta care ti se pare cea mai potrivita stilului tau, dar si bugetului tau. Si, daca tu ai reusit o achizitie buna, nu uita sa spui si celorlalti prieteni ai tai despre ofertele celor de la Aisiel! asa putem sprijini concurenat loial, care in final duce la o asezare corecta a preturilor in beneficiul cumparatorului, dar si al vanzatorului...Si, spun asta deoarece in ultimii ani, cei de boom imobiliar foarte multi speculanti au castigat foarte multi bani...

Asadar, dragi mei ca vrem ca nu, vine momentul cand spunem tare si raspicat ca trebuie sa avem o locuinta a noastra. Un loc, unde sa ne putem ascunde nevoile si supararile si unde sa putem imparti cu cei dragi bucuriile si fericirea. Unde sa ne simtim ca acasa, ca degeaba ai o casa a ta daca tu in ea te simti precum un strain. Casa e caminul unde e liniste si multa iubire, e caminul care te cheama chiar si atunci cand esti intr-un loc unde nu it e atat bine. Se spune ca acasă e locul unde te asteapta cei dragi! Tin sa cred ca acasa e locul unde tu te simti cel mai bine chiar si atunci cand viata ti-a harazit sa fi singur. Linistea casei tale e greu de inlocuit chiar si atunci cand nu iti doresti liniste. Acasa e un sigur loc, acasa nu poate fi in mai multe locuri. De ce? Pentru ca acasa este acasa ta si cu bine si cu rele. Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de cea mai frumoasa si confortabila locuinta. PS. Daca doriti sa fiti bine informat va recomand un site: hotnews de stiri din acest domeniu.

Niciun comentariu: