11 mai 2014

Electrician non-stop

Vreau sa va intreb, la voi acasa cand apare cate o problema legata de instaltia sanitara sa electirca, cine rezolva aceasta problema? Voi, preferati sa chemati pe cineva care e specializat pe domeniul respectiv sau mesteriti voi, asa cum va pricepeti?
Bun! Stiu, ca in multe cazuri depinde si depriceperea fiecaruia, de ce venituri dispune, daca ne permitem sa chemam pe cineva pentru a ne face treaba in locuinta sau apartament.
Acum am sa ma refer la o defectiune care poate sa apara oricand la sistemul de electricitate, al locuintei.  Se intampla de foarte multe ori sa se arda ceva: ba un bec, ba o siguranta, ba un fir de alimentare al vreunei prize sau probleme din acestea legate strict de instalatia electrica a locuintei. Daca nu esti priceput, asa ca mine, la aceste chestiim sfatul meu este sa apelezi la n electrician autorizat. Sa ma credeti ca-i cel mai bine sa nu te bagi, e extrem  periculos sa lucrezi cu tensiune, adica curentul electric
Sfatul meu e acela ca: cel mai bine e sa apelati un specialist, care isi va face treaba ca la carte si, in plus va oferi garantie pentru lucrarea efectuata.


Stiu destul persoane care nu procedeza asa, prefera sa-si rezolve singuri aceste probleme, poate si din cauza lipsei banilor. Nu stiu pana la urma de ce nu isi permit sa sune la un electrician atunci cand apare o defectiune la instalatia electrica. Nu stiu motivul pentru care incearca singuri sa-si rezolve probleme care apar, chiar asta nu este  cea mai buna solutie. Probabil si voua vi intampla de multe ori sa vi se strice ceva doar pentru ca ati incercat sa reparati singuri, si eu sunt patit si, recunosc ca nu e un sentiment placut, cand constati ca in loc sa-l repari l-ai stricat si mai tare si e posibil sa nu mai poata fi reparat niciodata. Eu am patit-o cu un laptop, nu mai mergea si am preferat sa-l desfac in loc sa merg cu el la un service. Oricum, asta s-a intamplat cu mult timp, incercam si eu s-o fac pe “meseriasul” , dar nu mi-a "iesit", pentru ca trebuie sa stii, sa ai experienta, dar din greseli se invata. In cazul meu, nu ma mai ating de ceea ce se strica prin locuinta, apelez la un service, la un specialist...
 Dar, sa revin la sistemul electric al locuintei, daca aveti probleme, sfatul meu e sa apelati la un electrician profesionist autorizat. Pe internet am gasit un : electrician Bucuresti , disponibil sapte zile din sapte, douzeci si patru de ore, din douazeci si patru...Daca nu vrei sa platesti ori de cate ori apare cate o problema, poti sa apelezi la un abonament anual, si astfel vei plati doar o singura data si meseriasii vor veni imediat la tine atunci cand apare o defectiune.
Nu stiu daca sunt multi romanii care apeleaza la serviciile unui electrician, decat in cazul unor probleme mari,
de verificari periodice, cred ca nici nu poate fi vorba, majoritatea considera ca ei le stiu pe toate si se pricep la toate.
Personal cred ca un abonament ar fi destul de rentabil, pentru mine adica atunci cand am o problema, am asigurata si rezolvare si, platesc un abonament. Voi, ce ziceti? As vrea o parere, de la voi!

Niciun comentariu: