21 august 2014

Oana Moraru: Noutatile Helikon Calarasi

                                        NOU LA HELIKON DIN SEPTEMBRIE:
1.SISTEMUL SCOLILOR CAMBRIDGE
Toti elevii Helikon vor invata dupa-amiaza numai in limba engleza. Programul national si de teme se va incheia, sub supravegherea profesorilor, la ora 13.00. Dupa masa de pranz ne vom "muta" in sistemul international al programelor de Stiinte, Economie, Istorie, Geografie si Literatura - in limba engleza si vom antrena copiii in spiritul testarilor europene, dupa manuale alternative straine.
2. INVATARE IN PLATFORME ONLINE
Toti elevii Helikon vor folosi zilnic platforme online pentru accesarea, in ritm propriu sau in grup a unor teme interdisciplinare. Vor folosi in clase calculatoarele in retea, tabletele, tabla inteligenta - sub coordonare si supraveghere. Dorim sa aducem in clase invatarea moderna, interactiva, cele mai interesante aplicatii care produc salturi in intelegere si inters pentru mai mult. Ne vom loga la una dintre cele mai populare platforme de invatare in lume.
3. PREGATIRE PENTRU EXCELENTA
Elevii de gimnaziu, capabili de performanta intr-un domeniu sau altul, vor fi sustinuti suplimentar, pe baza unui orar personalizat, cu accent pe disciplina preferata. Vom incepe un program de selectie si orientare a fiecarui elev. Vom viza participarile la concursuurile nationale, in toate domeniile de studiu si vom forma clase de pregatire pentru excelenta.
4.ENGLISH LANGUAGE AFTER-SCHOOL
De anul acesta primim copii din afara scolii, dupa-amiaza, la clasele I-VIII, care doresc sa studieze in limba engleza Stiinte, Economie, Matematica, Istorie, Geografie. Oferim acestor copii ore de invatare a limbii si ore de invatare in limba engleza, inclusiv acces la platformele online.Acesti copii se vor alatura grupelor noastre la programele Cambridge, la testele de evaluare in sistem european, oferindu-le astfel, o perspectiva noua despre potentialul si abilitatile personale.

2 comentarii:

crina spunea...

din alte localitati se pot inscrie?

oana spunea...

Oana Moraru: suntcopii care vin de la 60 km. Primim pe oricine poate ajunge la noi:) Taxa pentru afterschool-ul in lb engleza este de 750 lei (include 2 mese si inca o activitate de club, pe langa cele in lb. engleza. Interval: 13.00-17.00