15 august 2014

Un cântec nou al lui Michael Jackson a fost lansat pe Twitter

Epic Records a lansat noul videoclip al unui cântec al legendarului cântăreţ Michael Jackson pe platforma de microblogging Twitter, informatia vine de la BBC News.

Pentru a promova acest eveniment, Twitter a realizat o hartă cu cele mai populare melodii ale regelui muzicii pop în diferite ţări din lume.

Cântecul "A Place with no Name" face parte din cel mai recent album post-mortem  al legendarului cântăreţ, "Xcape". Materialul include mai multe cântece originale înregistrate de Michael Jackson în perioada 1983-1999.

Lansarea videoclipului a avut loc în aceeaşi săptămână în care Twitter a anunţat că intenţionează să aducă "mai multe videoclipuri pe peretele utilizatorilor". De asemenea, Twitter va încerca să obţină noi venituri din taxarea "spaţiilor promovate", dupa modelul "cost per view".

"Astfel, clienţii vor fi taxaţi doar atunci când utilizatorul începe să vizualizeze materialul video", a declarat David Regan, producătorul TV şi Video al retelei Twitter.

Compania a început să experimenteze materialele video înca din anul 2012, când a permis utilizatorilor să includă în mesajele lor link-uri de pe YouTube. La începutul anului 2013, a fost lansata aplicaţia Vine, care permite crearea unor clipuri de 6 secunde ce pot fi reluate în "buclă" pe conturile abonaţilor.

Ca si concluzie, pot sa va spun ca  tocmai l-am ascultat. Exista doua variante, cea originala (cu chitara) si cea noua (cu sintetizator). O prefer pe cea originala, deoarece sintetizatorul aduce foarte mult cu un alt cantec de al sau, plus ca nu au facut cea mai fericita alegere in ceea ce priveste sunetul).

Niciun comentariu: