26 ianuarie 2015

Verighete din online

Citeam mai zile trecute un articol extrem de interesant despre verighete. Articolul respectiv il gasiti si voi accesand siteul respectiv, dand un click aici. Asadar, pornind de la respectivul articol, vreau sa astern cateva lucruri. Ca si idee verigheta, ca-i din aur sau din platina, prea putin important, in opinia mea, este un obiect pe care il porti toata viata. Asta daca nu se intampla sa divortezi. Si, atunci nu mai are sens!
Pornind de la acest fapt si, excluzand, varianta cu divortul, o verigheta trebuie aleasa cu mare grija. In primul rand trebuie sa placa ambilor posesori. De vazut varianta verighetelor clasice. Daca alegi verighetele simple, zic eu, dupa gustul meu, ca-s mai frumoase.


Imi spunea cineva ca n-ar fi bine sa alegi verighetele ce urmeaza sa le purtati toata viata, vinerea. Cei care sunt superstitioasi pot lua in calcul celelalte sase zile ale saptamanii. Daca nu sunteti superstitiosi, cum nici eu nu sunt, nu vad care ar fi problema cu acea zi.
Daca ma hotarasc sa ma casatoresc si gasesc intr-o zi de vineri niste verighete, la oferta fiti sigur ca nu voi ezita!!! Sa le cumpar :)

Verighetele se poarta pe degetul special. Nu exista nicio indoiala in aceasta privinta, al patrulea deget de pe mana stanga cunoscut ca si degetul inelar. Sunt si persoane care poarte verigheta pe mana dreapta. Cred ca aceste persoane o fac pur si simplu pentru a iesi in evidenta, intr-un fel.
In privinta aceasta exista informatii cum ca degetul respectiv ar avea o vena numita: VENA a DRAGOSTEI. Exista si-o motivatie religioasa, primele 3 degete reprezinata Sfanta Treime, ele fiind considerate pure.

Exista si multe supersitii legate de verigheta, dar cum am spus la inceputul acestui articol, nefiind o persoana supersitioasa nu voi enumera niciuna.

In opinia mea, adevarata vergheta poate sa fie numai cea din aur. Nu am nimic cu cei care isi cumpara si, mai apoi poarta verighete din platina sau verighete ce au diferite pietre pretioase. Nu stiu daca sunt mai interesanti sau dragostea care seminfica o verigheta este mai puternic. Habar n-am, dar stiu ca verighetele din aur au o traditie la noi, la romani.




Verighete din online. Nu stiu cati dintre voi sunteti casatoriti, n-am o statistica:), dar stiu ca sunt si persoane care urmeaza sa se casatoreasa si, de aceea cea mai simpla modalitate de a alege verighetele, este mediul online. Sunt magazine specializate in comercializarea bijuteriilor ca si RoyalDiamante, care au o categorie speciala dedicata verighetelor.

Asadar, puteti arunga un ochi pe aceste modele de verighete simple . Aici puteti gasi si un videoclip

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de lucruri minunate.

Niciun comentariu: