24 februarie 2015

Doctor Firuti Romania

Despre Doctor Firuti Romania si homeopatie nu am mai scris, dar fiind vorba de sanatate, este un inceput in toate.
Homeopatia e una din cele mai folosite metode de tratament. In opinia mea eficacitatea ei depinde si de persoana care doreste un asemenea tratament, deoarece se adreseaza ca un tratament integral. Tratamentul are drep tinta cauzele bolii, nu simptomele ei. De asemenea trebuie stiut de la bun inceput ca nu este un tratament minune, este un tratament de durata ale carei rezultate sunt in schimb, palpabile.

Principiul pe care se bazeaza tratamentul este ca: cui pe cui se scoate. Astfel, remediile administrate unui pacient vor stimula puterea de vindecare pe care organismul uman o are. Practic este impulsionata autovindecarea si acesta este de fapt principiul de baza in homeopatie. Dar, atentie! Tratamentul care mi-a rezolvat mie problemele, nu ti le va rezolva si tie. Deci, tratamentele sunt individuale, de la om la om sau mai bine spus de la pacient la pacient. Asta pentru ca homeopatia trateazal omul ca pe un intreg, incluzand latura psihica, emotionala si dinamica a fiecarui pacient in parte.

Asadar, homeopatia este o solutie la tratamentele clasice actuale, dar pentru a beneficia de un tratament bun avem nevoie de un homeopat foarte bun. se pare ca in ultima vreme s-au inmultit numarul celor care ne trateaza in cateva minute spunand ca folosesc homeopatia. Nimic mai fals. Daca sunteti pusi in situatia de a apela la un homeopat trebuie sa aveti in vedere faptul ca o consultatie dureaza cel putin o ora. Atentie asta poate fi semnul ca aveti in fata dumneavoastra un specialist care va poate ajuta. Timpul petrecut cu dumneavoastra ii este necesar pentru a stabili din multitudinea de tratamente cel care vi se potriveste.
In concluzie homeopatul trebuie sa afle de la tine problemele pe care le ai, pentru a stabili originea lor. Numai atunci va putea sa va recomande remediul necesar. In cateva minunte nu se poate afla prea multe...de aceea consultatia dureaza destul de mult si este elementul prin care puteti face diferenta dintre un homeopat si un impostor. ca sunt si satfel de cazuri.

Si pentru ca am vorbit de homeopatie va recomant un cabinet: Doctor Firuti Romania, ca sa nu avem surprize neplacute.

Din blogosfera romaneasca eu va doresc sa fiti vesnici sanatosi, sa nu fiti pusi in situatia de a apela la un medic. Dar, daca se intampla este bine sa fiti informati.

Niciun comentariu: