14 februarie 2015

"Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" - Antena1

                                                    "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor"


Cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, au dat startul noilor filmări pentru cel de-al doilea sezon al show-ului 'Hell's Kitchen', de la Antena 1, din această primăvară. Cei 20 de concurenți aleși pe sprânceană au făcut deja cunoștință cu bucătăria și casa 'Hell's Kitchen' și se pregătesc pentru probele  dificile, care le vor testa nu numai calitățile culinare, ci și abilitățile de lider.

  "Suntem în căutarea următorului chef care să poată conduce o bucătărie într-un restaurant  adevărat, care să poată concepe un meniu și care să ne devină coleg. Sezonul acesta veți vedea concurenți foarte talentați și pricepuți la gătit, așa că, din câte am apucat până acum să văd, lupta se anunță a fi una foarte strânsă", spune chef Sorin Bontea

 Chef Cătălin Scărlătescu, este cu ochii în patru pe cei care au intrat în bucătăria 'Hell's Kitchen': "Caut atenție pentru detalii, talent, dorința de perfecțiune în farfurie și gust desăvârșit, ambiția de a fi cel mai bun. Îmi doresc să fiu uimit. Vreau să văd bucătari hotărâți, care să facă față noilor probe cu care venim în acest sezon, pentru că telespectatorii trebuie să știe că etapele concursului vor fi cu adevărat spectaculoase"

Si chef Florin Dumitrescu este nerăbdător să redeschidă bucătăria restaurantului 'Hell's Kitchen', care va funcționa din nou în regim cât se poate de real.

sursa: agerpres.ro

4 comentarii:

alexasport spunea...

Este greu de ales marele învingător, de aceea cei trei chefi încearcă să țină cont de tot parcursul celor douaweci de concurenti.


allflorentin spunea...

Tensiunea este mare nu doar în sufletele concurenților, ci și printre cei trei chefi. Trebuie să fie luată cea mai bună decizie.


azitino spunea...

De la agonie la extaz, așa s-ar putea descrie atmosfera de la Iadul bucătarilor.

Anonim spunea...

I am genuinely glad to read this blog posts which includes lots
of helpful information, thanks for providing these statistics.



Feel free to visit my web blog: Click This Link