5 februarie 2015

Minunatul fotograf de nunta

                                                    Minunatul fotograf de nunta

Cat esti dispus sa dai pentru minunatul fotograf de nunta? Cat de importante, la un asemenea eveniment, sunt fotografiile profesionistului, care iti va realiza albumul de la nunta voastra?

Incep prin a raspunde la a doua intrebare.

Presupun ca sunteti de acord, ca niste fotografii facute de un profesionist, va vor fi utile cand va veni vorba de un evenimente oficial, precum nunta. Sa va dau un exemplu. Un ziarist, nu poate pune in articolul sau niste fotografii realizate cu telefonul mobil. Riscurile sunt prea mari. Daca te preocupa imaginea ta, asta-i cel mai bun exemplu care mi-a trecut prin minte. Sa stiti, ca asta este o regula nescrisa si nu o sa vi-o spuna nimeni.:)
Exista si situatii cand nu ai nevoie de fotografiile unui profesionist. Stiu, ca in urma cu cativa ani, vedeam prin vizitele mele pe la diferitele obiective turistice, oamenii care mergeau cu aparatul foto de gat. Se pozau tot timpul, pe ei si ceea ce vizitau. Personal, imi parea ciudat, sa atarni de gat ditamai aparatul foto.
Acum, cu telefoanele astea inteligente, persoanele cu aparatele foto de gat sunt intr-o scadere fireasca.
Dar, la evenimentele din viata, de genul unei nunti, fotografi profesionisti erau extrem de cautati. Nunta avea si atunci, ca si acum fotografii realizate de profesionisti, pentru ca era si este, un eveniment special.

Cand si cat esti dispus sa dai pentru fotografiile unui profesionist? Ei, aici e aici!!!

Cand ai un eveniment atat de important, precum o nunta, la care esti nevoit sa iti angajezi un fotograf profesionist, acest criteriu nu ar trebui sa fie pus in prim plan. Odata esti mire sau mireasa...Pretul fiind o consecinta a lucrului bine facut:) Si, nu ar trebuie sa fi zgarcit. Hai, ca am zis-o pe asta! Stiti, de unde! Sau cine a lansat acest slogan!
Acum este adevarat ca eu am dat o cautare pe net si am gasit destule oferte. Sunt site-uri ale diferitilor fotografi profesionisti, care pot fi contactati destul de usor: prin e-mail, nr. de telefon sau formular de contact.
Nu inchei fara sa va dau si doua sfaturi:

1. Atunci cand alegeti un fotograf pentru un evenimet important rasfoiti,daca are site de prezentare, vezi aici fotograf nunta  si vizitati albumurile cu fotografii expuse. Asa va faceti o idee despre maiestria lui.

2. Interesati-va de portofoliul de clienti pe care l-a avut...Este important sa stiti, daca este un fotograf cautat. Lucrul acesta il puteti afla de la prieteni, colegi sau chiar contactand clienti vechi ai acelui fotograf.

Niciun comentariu: