16 martie 2015

Prietenia pentru mine




S-a vorbit și încă se mai vorbește despre prietenie, poate la fel de mult cât despre iubire. Am să vă dau și eu un exemplu de ce anume înseamnă prietenia pentru mine.
Fiecare prietenie are un început, de exemplu, un vis comun. Pe lângă acest vis comun, prietenia înseamnă zile și nopți ”pierdute” ca visul să prindă viață, înseamnă să lași deoparte lucruri importante pentru tine pentru a putea fi alături de cineva care are nevoie de tine, înseamnă tristeți alinate cu o vorbă bună, înseamnă distanțe dizolvate de o îmbrățișare (fie ea și virtuală), înseamnă oameni de la capete de lume apropiați de o discuție pe chat/skype, înseamnă bucurii și necazuri trăite împreună, înseamnă toane trecute cu vederea, înseamnă sprijin necondiționat, înseamnă certuri peste care se trece (indiferent cât de ”grave” au fost), înseamnă greutăți și răutăți depășite împreună, înseamnă dorința să scoți oamenii aceia din virtual și să-i aduci în viața reală, pentru că acesta este singurul lucru care lipsește...
Înseamnă să poți vorbi după un an de zile despre asta...și să poți spune: La mulți ani, prieteni!..și EI, PRIETENII, să-ți fie aproape ca să le poți mulțumi că există!

Niciun comentariu: