7 aprilie 2015

Tricicleta sanatate pentru copilul tau

Sunt foarte multi parinti care nu-si dau seama de importanta pe care o are tricicleta copii in dezvoltarea micutilor. Cred ei ca un copil va putea sa mearga pe o bicicleta din prima si asteapta ca, copilul lor sa creasca, arzand astfel o etapa in evolutia lui, cea a unei biciclete pe 3 roti, ca asta-i practic o tricicleta.
Tricicletele din ziua de azi sunt mai  moderne si nu mai sunt de mult o simpla jucarie, asa!  Ele au un rol important in dezvoltarea sanatoasa si  armonioasa a unui copil inca din primi anisori de viata. Ce mici au intotdeauna o energie in plus, iar tu, ca parinte trebuie sa-i canalizezi acest plus de energie catre o activitate benefica. Asadar, ai  nevoie de o tricicleta moderna care sa ii “dea de lucru” , ca sa-l tina ocupat intr-un mod placut si util! Si asta nu este numai parerea mea, am mai citit si eu cate ceva! Normal, nu! Pentru mai multe detalii viziteaza www.toyz.ro.

In primii ani de viata, cand deja a invatat sa mearga, copilul e prea mic pentru a merge pe bicicleta, s- atunci tricicleta este primul pas pentru ati invata copilul  sa aiba incredere in el si in fortele lui, pentru ca in fiecare zi va avea un control absolut asupra acestui, hai sa-i zic, vehiculul. In acelasi timp, el o sa-si dezvolte echilibrul si va capata coordonare in miscari. In acelasi timp iesind in parc isi poate face si noi prieteni. Dumneavoastra, parintii puteti planui si niste mici intreceri si concursuri cu alti copii, de varsta apropiata.

O tricicleta ajuta si parintii sa fie mai linistiti cand cel mic se plimba singur. Orice vehicul condus de un copil, ar trebui sa fie atent supravegheat de parinti, insa riscul de accidentare cu o tricicleta este practic nul, iar pentru si mai multa siguranta, parintii pot chiar sa monteze manerul ajutator si sa stabileasca ei cu ce viteza va inainta.

O tricicleta moderna, ca cele din ziua de azi, poate fi folosita si in locurile de joaca special amenajate in parcuri, unde veti putea lasa copilul sa se plimbe singur, fara sa existe riscul vreunei cazaturi sau riscul expunerii in fata masinilor. Rotile acestor tricicletelor sunt in asa fel concepute incat, oricat de repede, cei mici ar pedala, tot nu vor putea sa ajunga la viteze periculoase si va fi mereu in deplina  siguranta indiferent de modul in care se va  joaca.

Cand veti fi sigur ca cel mic este pregatit pentru mersul pe bicicleta, adica pe doua roti, ii puteti , fireste, cumpara si-o bicicleta, dar pana atunci veti putea constata, in mod sigur beneficiile noilor triciclete nichiduta pentru coordonare, echilibru si nu in ultimul rand, pentru sanatate!

Acest articol l-am scris, dupa ce am citit Stiri despre jucarii, deoarece consider, ca sanatatea copiilor este foarte importanta. Atragerea lor, de mici spre sport, natura este mai mult decat necesara acum, cand obezitatea infantila inregistreaza o crestere semnificativa!

Din blogosfera romaneasca va doresc sa va cresteti copiii intr-un mod sanatos! Alegerea o faceti numai voi! Eu, prin acest articol v-am dat o sugestie de achizitie a unei triciclete de pe site-ul toyz.ro pentru ca au cle mai mici preturi si livrarea comenzilor se efectueaza in maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea lor prin curier rapid.

2 comentarii:

Alexandru Dragulescu spunea...

De pret nu stiu ce sa zic, dar de faptul ca sunt moderne...asa-i...

albertflorentin spunea...

ce faine...pe vremea mea nu erau asa ceva...