24 iunie 2015

Casele de pariuri si pariori

Casele de pariuri si pariori in Romania sunt o aparitie a aniilor de dupa revolutie!
Pe vremea cand eu eram copil, exista un singur joc legat de sport si anume Pronosportul. Nici vorba de pariurile sportive, de case de pariuri online!  Existenta acestui joc numit pronosport imi parea la acea vreme un pic cam ciudata si de aceea nu jucam.

Fotbalul este cel mai apreciat si pariat sport. Meciurile de fotbal nasc cele mai aprige dispute , discutii pasionale si desigur cele mai multe pariuri. Unii castiga bani, alti pierd. Desigur ca exista si alte modalitati de a paria. Poti paria pe cai, pe caini...Dar, cu toti stim ce discutii incinse se nasc intre pariori meciurilor de fotbal, de aceea au aparut si forumuri speciale destinate pasionatilor de pariuri. Waw...ce discutii contradictori, ce pasiune...

In opinia mea, pariorii sunt acei oameni pasionati care pariaza intr-un mod constant. Sunt in permanenta la curent cu ceea ce se intampla pe segmentul sportiv pe care ei pariaza. Pentru ei biletul zilei , clasamentele, transferurile, rezultatele live nu sunt vorbe in vant, ci informatii esentiale! Altii considera ca nu fac nimic si ca ar fi vorba de noroc!
Hai, sa va zic ce-am mai citit si ce-am auzit, despre pariori
Pariorii astia ar avea, chipurile, numai defecte:
1. Cica ar fi niste nechibzuiti: pentru ca nu ar munci si, fireste ca nu toata lumea apreciaza asta!
2. Ar cam fi si putintel antisociali...sunt asociati cu ultasii galeriilor.
... si, cum am vazut cu toti ce scantei ies intre ultrasii echipelor de fotbal, eticheta se lipeste rapid si de pariori. Mi se pare nedreapta aceasta paralela, dar gura lumii doar pamantul o astupa...parca asa se zice! 3. Nu sunt gospodari, astia(pariorii) stau de dimineata pana seara cu capul in televizor sau monitorul PC-ului pentru a fi informati.
3. Pariorii ar fi oameni cu multi banii, unii, iar altii ar fi oameni de nimic care si-au jucat agoniseala de-o viata!
Eu, unul nu neg, dar nici nu confirm asta. Ce stiu eu si stiu bine e ca pariorii insa au o calitate pe care multi nu o au; calmul si sunt oameni bine informati. De la ei, daca ii cunosti poti afla o gramada de detalii. Noua celor care pariem din an in paste ne scapa sau nu le consideram foarte importante. Ei, nu ei au inspiratia si rabdarea de a analiza aceste mici detalii!

Aceasta calitate (despre calmitate e vorba) si informatiile le poti dobandi si de pe site-urile de pariuri. Cum ar fi de exemplu: pariuri x  Asta-i un site bun pentru cei care vor sa parieze constant.


Despre cum se face biletul zilei si multe alte informatii utile iti poti singur forma o idee accesand site-ul ponturi-bune.ro. Site-ul e bine aranjat si este destul de des actualizat! Se incarca rapid. Navigare e foarte usoara! Cred ca pentru cei care pariaza timpul este foarte important! Orice sfat v-as da, ar fi unul venit de la o persoana care pariaza din cand in cand, iar informatia este in miscare si se poate schimba o situatie in cateva minute. In incheiere vreau sa mai subliniez inca odata ca pariorii sunt oameni informati, indiferent de ce se zice despre ei. Din blogosfera romaneasca va doresc o zi frumoasa si-o toamna norocoasa!

Eu nu va sfatuiesc sa jucati sau sa nu jucati...sa pariati sau nu, decizia va apartine!:)


Un comentariu:

albertflorentin spunea...

Jurnal de pariu probabil cel mai bun blog de pariuri...