11 octombrie 2015

Sistemele de supraveghere video

Incep articolul acesta, de la aceste camere de supraveghere de pe comenzi.ro , si spun ca sistemele de securitate sau mai bine zis sistemele de supraveghere video au aparut si s-au dezvoltat si in Romania ca o necesitate fireasca, deoarece este dificil uneori sa poti sa supraveghezi cu adevarat o anumita locatie, angajatii sau de ce nu, infractorii, ce doresc sa-si insuseasca intr-un mod ilegal bunurile altora (deh, munca si carnea de porc este grea!).

Acest tip de sisteme de securitate, fie ca vorbim de banalele alarme, fie de supraveghere sau monitorizare prin camere conectate la sisteme control acces printr-un server (vezi aici: dvr cu 4 canale ), au devenit din ce in ce mai compacte si mai usor de instalat si de asemenea, de utilizat.

Practic, tot ceea ce trebuie acum facut, este sa apelati la o firma din domeniu, specializata, care o sa va poata oferi si consultanta in ceea ce priveste echipamentul cel mai potrivit pe care trebuie sa-l alegeti.
De cele mai multe ori, majoritatea firmelor ofera gratuit consultanta si montajul sistemului ales, desigur, daca il achizitionati de la ei. In plus va pot oferi, monitorizare cu echipajele mobile, de care dispun si care patruleaza in perimetru locatiei voastre,  astfel incat veti stiti ca totul se afla in siguranta in permanenta.

Vorbeam cu un amic zilele trecute, amic ce conduce o firma in Constanta, iar din vorba in vorba mi-a spus ca a sesisazat anumite divergente intre produsele care figurau in stoc (adica, pe hartie) si produsele ce erau in realita, in depozit. Imi spunea ca au constata dupa un scurt inventar, ca au disparut produse din acel depozit, dar nimeni nu a vazut sau macar sa fi auzit.

Intrebarea firesca care mi-a venit a fosta aceea legata de echipamentele de securitate moderne existente pe piata, la ora actuala. Amicul spunandu-mi ca administratorul firmei, un zgarcit de altfel, a considerat ca lucrul "merge si asa" si n-o sa i se intample tocmai lui. Si, uite ca a patit-o.
Paguba, dupa spusele amicului meu, fiind destul de mare. Comparand costurile pe un an de zile, cu montarea, supravegherea si monitorizare depozitului, i-a iesit pe minus, clar!
Asadar, amintind acest exemplu zic ca-i mai bine atunci cand ai si-o mica afacere sa apelezi la profesionisti care sa-ti instaleze si mai apoi sa-ti monitorizeze bunurile...si, daca eu nu v-am convins: citeste si aici despre ce poti face cu camerele de supraveghere video .
Niciun comentariu: