28 noiembrie 2015

Liposuctia abdominala

Incep acest articol de la o informatie, ceva mai veche, dar este legata de chirurgia estetica (liposuctie abdominala ). Deci, cantaretul Raoul, a decis anul trecut sa de-a jos kilogramele in plus. Lucrul acesta l-a realizat printr-o operatie de liposuctie abdominala! Cu toate ca de la 109 kilograme, daduse jos 20 de kiligrame prin sport (inot) si alimentatie sanatoasa, nu a fost de ajuns. Operatia a fost singura solutie de a reveni la o greutate normala si sanatoasa.


Acum, va intreb si pe voi: sunteti contra unor asemenea interventii sau le considerati necesare? In opinia mea, "chirurgia estetica", este necesara atunci cand trebuiesc corectate anumite "defecte". Oricat de mult sport am face este posibil ca organismul sa nu reactioneze asa cum ne-am dori. Cazul pe care vi l-am descris la inceput, este unul real si se poate multiplica.
In opinia mea "chirurgia estetica" face bine oamenilor, nu este o fita.

Liposuctia abdominala, face parte din operatiile de zi cu zi ce se realizeaza in Clinica Zetta. De ce sa alegi aceasta clinica?  Clinica ale carei dotari sunt de ultima genertie, dispune de un corp medical(12 medici) corespunzator cerintelor actuale. Toti medici clinicii sunt specialisti chirurgia plastica, microchirurgie si chirurgie estetica .
De asemenea toate operatiile se desfasoara in Clinica Zetta, ale carei sali de operatii sunt dotate cu echipamente de ultima generatie. Aici, in timpul operatiei, beneficiati de cea mai sigura metoda de anesteziere. Monitorizarea creierului fiind facuta pe tot timpul operatiei.


Cu siguranta ca o asemenea interventie, de chirurgie estetica, costa, dar nu atat de mult daca ne gandim ca pe termen mediu si lung vom dobandi practic o viata noua. Un efort financiar pentru a corecta anumite surplusuri de grasimi de pe coapse, solduri, gat, spate, piept, barbie,etc. merita tot efortul financiar.

La inceputul articolului, va intrebam daca voi sunteti pro sau contra acestor interventii chirurgicale. Dupa cum ati constat, cu cateva argumente prezentatae, eu sunt PRO. Voi? Va ganditi sa faceti o liposuctie abdominala ?

Inchei prin a va mai spune ca fiecare procedura are un timp diferit de recuperare.

PS. In unele state acest domeniu, al chirurgiei estetice, a cunoscut o crestere semnificativa. Vezi un articolul convingator aici.


Niciun comentariu: