21 decembrie 2015

Piese auto...de la dezmembrari?

Piese auto...de la dezmembrari?

Acum, sunt pe internet tot felul de magazine online. Se poate cumpara din online de toate: de la telefoane, televizoare, Pc-uri, tablete, pana la ceasuri, imbracaminte si incaltaminte. De piese auto din dezmemrari, ce-ati zice? Pentru un Fiat sau Volkswagen, sa cumperi un electromotor de la www.dezmembrari penet.ro?
Cu siguranta va veti intreba: De ce? Este avantajos? Exista si dezavantaje? De ce din online?
In primul rand e vorba de comoditate. Cumparaturile facute in online, economisec timpul.
In al doilea rand pentru cei care au un site online pot sa expuna piesele pe care le au in stoc.
In al doilea rand e vorba de pret! Cand ai o masina stii cat de mult trebuie sa cheltui pentru intretinerea ei. Daca ai ocazia sa cumperi piese auto, care provin din dezmembrari, e foarte bine. Riscul este zero. Piesa respectiva nu are cum sa nu fie buna. Este modelul masini, este originala, deci se potriveste la sigur.

Sa cumperi din online piese auto este mai sigur, in online conteaza foarte mult, mai mult ca oriunde brandul. Si, ma gandesc la calitate, siguranta si nu in ultimul rand la pret. In online se poate compara usor pretul produsului respectiv.

Cumparaturile din online de la dezmebrari sunt la moda si sunt cool.

Nu stiu daca sunteti de acord cu aceasta afirmatie, dar eu DA! Sunt unele cumparaturi care "mananca" timp, mult timp....bani, multi bani. Sunt acum atat de multe site-uri( magazine online)si posibilitati de alegere incat internetul ne ofera solutia.
Daca-i vorba de imbracaminte, ok inteleg...marimea aia e mica, ailalta e mare sau culoarea aia nu imi place, ailata nu se asorteaza cu pantoful. Dar, cand e vorba de piese auto, altfel stau lucrurile. Cumperi piesa necesara pentru modelul masini tale, stii ca-i originala si se va potrivi, iar daca mai ai si un pic de cunostinte de mecanica, o poti monta singur.

Cu siguranta exista si dezavantaje. Eu, ma gandesc la timpul de livrare. Piesele auto nu le cumparam precum alimentele, le luam doar atunci cand avem nevoie de ele. Sunt unele site-uri din online care nu au piesa pe care tu o cauti si atunci vei fi nevoit sa astepti un pic.
Asadar, s-ar putea sa fim pusi in situatia de a nu avea timp pentru a astepta sa vina curierul, cu respectivul colet.
Acum, nu ne cumparam piese auto in fiecare zi, ci doar cand este o urgenta!
Nu este mai comod sa cauti pe internet piesa necesara, sa faci comanda si apoi sa astepti ca a doua sau a treia zi, sa te sune curierul pentru a te anunta ca ti-a sosit piesa necesara.
Eu raman la ideea ca atunci cand esti ocupat mai tot timpul, nu poti merge prin magazine specializate sau targuri, dupa un produs, online-ul este solutia salvatoare.

Ps. 1. Pentru posesori de autoturisme Volkswagen Polo (categorie in care ma includ si eu), am gasit destul piese pe site-ul www.dezmembraripenet.ro, piese originale provenite din dezmembrari.
     2. Pe site mai se gasesc si piese auto pentru autoturisme: Skoda, Fiat, Opel Corsa, Citoen, etc..

Un comentariu:

e-provincia spunea...

Ms de informatie...