9 martie 2016

Piese auto din magazinele online

Piese auto din online

Cand vine momentul sa-ti repari masina, pentru ca inevitabil vine si un astfel de moment, automat se naste o intreaga dezbatere, in cercul de prieteni, familie, colegi. Si, aici ma refer la piese auto de schimb! Cum ar trebuie sa fie ele? Noi sau second hand. De unde sa le cumparam: din magazinele clasice sau din magazinele online ( ex: piese auto online pe AutoHut.ro!) Ideal ar fi sa cumparam piese noi, dar cand acestea depasesc cu mult bugetul, putem apela si la cele second-hand, care in principal provin de la dezmembrari. Daca sunteti pusi in aceasta situatie, sfatul meu este sa apelati la un mecanic auto. E foarte important ca el sa vada piesa, inainte sa o cumparati.


In Romania, ca si in alte state din lume, incet-incet a devenit o afacere, destul de profitabila , cea a comercializarii de piese auto in mediul online.

Nu cred ca mai e o noutate, pentru cei care circula des cu autoturismul si observa la iesirile din oras, ca a mai aparut un service auto, care face si dezmembrari auto si are un site prin intermediul caruia comercializeza piese auto. Piata o cere!

AutoHut, magazin de piese auto


Am vazut si pe net foarte multe magazine online cu piese auto, ca AutoHut,care comercializeaza piese noi. Daca esti dintr-o comuna sau imprejurimile capitalei, poti face o cautare, de genul: piese auto si ai numaidecat un numar foarte mare de magazine online.


Aparitia acesta in online, se datoreaza faptului ca este mult mai usor de cumparat economisind astfel timp. Dar, atentia trebuie sporita la astfel de achizitii.

Acum, sa va mai spun ceva. Discutam cu cateva zile in urma cu un amic, care face curse cu autocarul si, care a avut o problema mecanica. El a trebuit sa repare autocarul, intr-un service auto. Masina fiind un model destul de scump si piesele sunt destul de piperate, de aceea a apelat pentru anumite chestii la piese, de la un magazin online. Ce este important pana la urma, e faptul ca service-ul ia garantat ca nu va avea probleme. Si, pana acum chiar nu a avut.

Asadar, piesele din mediul online pot fi o solutie viabila!

PS. La AutoHut : ai livrare gratuita pentru piese ce depasesc suma de 399 lei;
                           ai garantia oferita de producator;
                           poti returna produsul in termen de 30 de zile;

Un comentariu:

Anonim spunea...

caut piese pentru un autoturism Mazda!