17 martie 2016

Romanasii il critica pe DiCaprio.

Asa draci mi-a facut o chinezoaica si intru pe fb in ideea sa ma distrez un pic. Cind colo, ma izbesc de toti peretii, unde romanasii il critica pe DiCaprio. Asa le-as trage o lopata in cap tuturor celor care-i intuneca gloria cu criticile amatoriste. Cica nu a avut loc dialog. Exact. Filmul nu s-a bazat pe dialog, ci mai mult pe emotie, expresie, mimica, toate astea valorind mai mult decit niste cuvinte spuse cu voce tare. Frate, mi-a placut si mie un film in ultimii anisi s-au trezit unii sa il critice, de parca ar face parte din Academie.


Desigur, in actiunea mea de a trage unora cu lopata in cap si, eventual, un sut in fund, persoanele de fata se exclud. Din cind in cind, am si eu dreptul sa ma leg de unii si sa imi apar simpatiile cinematografice. In rest, stau pasnic si evit conflictele. Si nu, nu vreau reply si nici explicatii. Am simtit nevoia sa fiu isteric si sa imi eliberez nervii. Asa cum si eu am suportat isteriile multora, chiar insultele, citindu-le criticile cacacioase, multe dintre ele, nedrepte. Adios! Antipaticilor!




2 comentarii:

axasport spunea...


M- am isterizat si eu stai linistita. Omul merita Oscarul fara nici o indoiala. Saraciile vorbesc sa nu taca.


Good girl!!! Bravo!!!


Anonim spunea...

Nu stiu cine te a suparat ( da i o lopata in cap), dar eu i as fi dat lui Leonardo cel putin 3 Oscaruri pana acum! E un actor BUN!!!