25 aprilie 2016

Master Autoglass- parbrize de la specialisti!

Master Autoglass- parbrize de la specialisti!


sursa foto: www.masterautoglass.ro
Piata auto a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare puternica. Parcul de masini, din Romania a crescut constant si asta se vede foarte bine in traficul aglomerat din marile orase si nu numai. Romanii au masini, noi sau second-hand. Firmele de transport si-au marit numarul de masini. Asta nu face decat sa duca la o dezvoltare sustinuta a industriei auto. Industrie care creaza noi locuri de munca si contribuie anual la bugetul tarii noastre.

In mediul online, au aparut firme ce ofera servicii in domeniul amintit mai sus. O astfel de firma este si Master Autoglass, a carui adresa in online este: www.masterautoglass.ro. Acestia ofera servicii de montare a parbrizelor si lunetelor la autovehicule. Avand peste zece ani experienta in montarea de geamuri la masini, acestia au crescut constant, ajungand sa detina, in stoc, peste 3500 de parbrize, geamuri laterale, lunete necesare autoturismelor, autocarelor sau autocamioanelor. garantia oferita parbrizelor montate este de 2 ani.

Poate ca va intrebati de ce am ales sa scriu azi acest articol. De ce vorbesc de profesionalismul celor de la Master Autoglass ( www.masterautoglass.ro)?

Din punctul meu de vedere, este destul de simplu. In urma cu ceva vreme am avut un mic necaz. Autoturismul meu a suferit o mica avarie. O piatra de pe drumurile noastre"minunate" a sarit in parbriz. Problema aceasta trebuia s-o rezolv, intr-un fel. Eu, ma gandeam ca va trebui sa schimb parbrizul si imi faceam calcule legate de unul nou. Intrand in online, la sfatul unui amic am descoperit firma Master Autoglass si mi-am dat seama ca parbrizul poate fi reparat. Nu e nevoie sa-l schimb. Vazand ca diametrul gauri facute de piatra nu depaseste diametrul unei monezi de 50 de bani, i-am contact pe cei de la Master Autoglass, care mi-au facut programare si in mai putin de 30 de minute au rezolvat problema. Am scutit astfel, o cheltuiala inutila, si am acum siguranta ca cei de la RAR nu vor avea ce sa-mi reproseze, atunci cand voi face ITP-ul.

Master Autoglass, date de contact

Fac o paranteza aici, legata de RAR. In urma cu multi ani aveam o Dacia 1300, a carui parbriz era crapat. La o inspectie ITP, am fost obligat sa schimb acel parbriz cu toate ca fisura nu era mare. Pe vremea aceia nu existau firme care sa efectueze reparatii ale parbrizelor, ca acum. Erai nevoit sa-l schimbi, pur si simplu, astfel nu obtineai dreptul de a mai circula. La verificarea periodica, ITP, erai respins.

Asadar, vedeti cat de importanta este activitatea unei firme care ofera astfel de servicii. Iti diminueaza semnificativ cheltuielile atunci cand ai o problema( fisura) a parbrizului.

Pot sa mai mentionez, in incheierea acestui articol, ca cei de la Master Autoglass, fac montaje de parbrize si la domiciliul clientului. Asa ca, cei care aveti anumite probleme legate de geamurile autovehiculului puteti apela cu incredere. Pe pagina site-ului lor, www.masterautoglass.ro, gasiti datele de contact.

Un comentariu:

bazarnews spunea...

ms de informatie!