15 noiembrie 2016

Piese auto. Caseta directie

Caseta directie Logan.

Trei lucruri de care trebuie sa tinem seama atunci cand achizitionam o piesa auto ( ex: caseta directie Logan) dintr-un magazin online. Spun asta pentru ca in cautarile mele dupa: preturi mici la casetele de directie, am realizat ca nu toate ofertele din mediul online sunt avantajoase pentru clienti.

Cand detii un autoturism, bataile de cap sunt evidente. Achizitia unor piese, chiar si a unei banale casete directie, implica costuri mari si timp pierdut. Sunt chestiuni de care nimeni nu este scutit.
Cand duci masina intr-un service auto si mecanicul te anunta ca trebuie schimbata o piesa (caseta directie sau pompa de benzina), atunci incep problemele tale. Ce faci? Intri pe net si cauti prin magazinele online, piesa respectiva.
Lucruri de care trebuie sa tii cont cand achizitionezi piese auto din online!

1. Ce vechime are magazinul online?

Trebuie sa vezi ce vechime are magazinul de pe care vrei sa faci achizitia. Un magazin online lansat de curand, mie nu imi ofera incredere, nu ca nu ar fi piesele de calitate, dar n-as vrea sa fiu pus in situatia de a astepta foarte mult sau in colet sa nu fie piesa comandata. Cum ar fi ca in loc de o caseta directie Logan sa primesc niste bujii ? Personal, am ales in cele mai multe cazuri magazinul online Autoatu ( www.autoatu.ro), detinut de SC. A.T.U. LEADER AUTO SRL, care si-a inceput activitatea in anul 2008.

2. Produsul dorit trebuie sa fie disponibil in magazin.

Intotdeauna, in magazinul online mentionat la punctul 1, gasesc piesele pe care le caut. Nu fac comanda pe un site, daca piesa sau un produs nu e disponibil. Aleg sa fac cumparaturile online pentru a economisi timpul, dar si pentru ca exista lichidari de stocuri sau promotii.

3. Pretul corect

Cand cauti piese auto, cel mai bine e sa te uiti dupa pret. Spre exemplu un pret caseta directie, foarte mic, trebuie sa iti dea de gandit. Piesa e originala? Este o piesa noua? Pai, daca iau o piesa contrafacuta sau second hand, nu fac nici o afacere. Intr-un timp relativ scurt va trebui sa cumpar alta!
In mediul online, ai posibilitatea de a compara preturile, apeland la motorul de cautare google, foarte simplu scrii: pret caseta directie si ai o multime de variante, iar de aici poti sa-ti formezi o opinie cu privire la pretul corect.


Sper sa va fie de folos sfaturile mele si sa nu aveti neplaceri, cu piesele auto cumparate din mediul online. 

Niciun comentariu: