13 octombrie 2018

Voi, ce ati vizitat prin Bulgaria?


Voi, ce ati vizitat prin Bulgaria?

Bulgaria este o tara frumoasa. Sunt multe de vizitat. Si, daca vei cauta cu atentie, vei gasi și preturi acceptabile, sa tot calatoresti, cu reduceri si toate cele. Sunt o groaza de obiective turistice in Bulgaria care merita sa fie vizitate. Si, nu este doar o tara cu deschidere la Marea Neagra, cum ar zice unii, ci si o zona cu multe alte atractii turistice. Chiar daca mergem sa facem plaja pe nisipurile fine si stralucitoare din Balchik, sau inotam in apele limpezi ale Albenei, nu trebuie uitat faptul ca Bulgaria si zonele de langa litoralul acestei tari, adapostesc vechi vestigii de istorie sau arta care trebuiesc vizitate. Popularitatea din ultimii ani s-a datorat faptului ca vecinii nostri si-au dat seama de potentialul de care dispun si il valorifica la maxim.Criza financiara care nu a ocolit nici Bulgaria i-a determinat pe acestia sa ofere solutii mai avantajoase, nerenuntand la confort. De fapt serviciile sunt net superioare celor din turismul romanesc.

Desi , Albena pare o localitate extrem de linistita, nu se poate spune ca ar sta rau in ceea ce priveste capitolul viata de noapte. Cluburile, discotecile si barurile sunt deschise aproape permanent, muzica si voia buna fiind caracteristicile acestei statiuni. Totusi, spre deosebire de alte cazuri, aceasta nu deranjeaza pe nimeni, Albena fiind mai mult decat o destinatie superba pentru o vacanta in Bulgaria, atat in cazul unei familii cu copii cat si in cazul unor tineri petrecareti. Despre Albena se mai poate spune ca este o statiune completa.
Din vacanta rezervata prin agentia Iri Travel, am aflat ca localnicii sunt prietenosi, amabili si sociabili. Preturile sunt mai bune la serviciile hoteliere si la mesele oferite, comparativ cu acelasi nivel de confort existent pe litoralul romanesc sau alte destinatii din lume.
Am mai vazut ca investititiile straine in special cele germane ,spaniole si englezesti facute in complexele hoteliere sau in managementul complexelor hoteliere, au facut sa existe un numar foarte mare de complexe de vacanta, la cele mai bune standarde de confort.
Mancarea si bautura in Bulgaria sunt gustoase , sunt ieftine si foarte multe hoteluri practica sistemul de All Inclusive, sistem care pana acum 2-3 ani era inexistent in Romania .
Voi ce ati mai vizitat prin Bulgaria? Care sunt peisajele de vis? Ce imi mai recomandați sa vad?

Niciun comentariu: