31 martie 2014

Sunteti pasionati de pescuit?

Voi, sunteti pasionati de pescuit?
Habar nu am cati dintre voi sunteti pasionati de pescuit, si mergeti pe baltile si lacurile din Romania, la pescuit! Sigur sunt printre cititorii acestui blog si pasionati sau de ce nu, pasionate de pescuitt si mergeti des la pescuiti.
Eu, recunosc ca am multe cunostinte care merg frecvent la cate o partida de pescuit. Unii o fac pentru distractie, dar cunosc si persoane care prind destul peste si il vand amicilor, cunostintelor, etc. Am fost si eu la pescuit de cateva ori, asta si pentru faptul ca locuiesc intr-o zona bogata in peste (Dunarea)!
Asta s-a intamplat cu ceva vreme in urma, acum nu cred ca as mai putea sta pe malul unui lac sau al Dunarii ore in sir, ca sa prind ceva! Poate printr-o crescatorie mi-as arunca undita si as avea rabdare sa vina un peste care sa manance momeala pe care am pus-o. Eu nu prea mai am rabdare, trebuie sa ai multa rabdare, sa iti placa sa stai degeaba asteptand un peste. Cunosc multe persoane care merg frecvent la pescuit, de multe ori s-a intamplat sa ma intalnesc cu ei si am vazut ca prinsesera zeci de kilograme de peste.
Dar, au scule de pescuit de buna calitate, au barci cu motoare bune si merg pe canalele Dunarii, prin balti numai de ei stiute si le este foarte usor sa prinda pesti mari!
Daca ar fi sa ma duc cu ei la pescuit intr-o zona din aceasta, va trebui sa-mi iau liber cateva zile! Ei, cam asa procedeaza si e mai distractiv! In zonele acelea se pot admira peisajele unice in timp ce asteapti pestele cel mare.
Mica Delta, asa ii spunem noi, localnicii, este o buna alegere pentru un weekend in care sa mergi la un pescuit. Acum este din cate stiu eu prohbitie, si nu cred ca mai merge cineva la pescuit.
Apropo, chiar daca nu sunt un pasionat al pescuitului, imi place foarte mult sa mananc peste si chiar sa-l gatesc. Deh...nu degeaba locuiesc intr-o zona cu mult peste si cei mai multi pescari.
Si, va mai dezvalui un detaliu personal, sunt un pasionat al documentarele de pe Discovery Chanel - "Monştrii apelor" realizate de pescarul extrem, Jeremy Wade!
Acum, ce sa va mai zic, doar ca daca printre voi e cineva care doreste sa se apuce de pescuit ar trebui sa-si cumpere unelte de pescuit, de cea mai buna calitate! Asta ca sa nu va chinuiti in incercare de a prinde un peste mare.
Daca sunteti pasionati, eu zic ca merita, nu are rost sa cumperi de fiecare data undite, atunci cand te duci la pescuit, investesti o singura data. Pentru pasionatii de pescuit, zic ca-i bine sa vizitati acest: magazin de pescuit. Din ce stiu eu, are cele mai bune articole de pescuit!

Din blogosfera romaneasca ve doresc fir intins!:) Asa se spune!


2 comentarii:

aXasport spunea...

Imi place, sunt pasionat dar in ultimii ani nu prea am mai iesit la un pescuit!
Anul acesta as vrea sa fac o minivacanta in Delta! Sper sa imi gasesc timp!

Anonim spunea...



Sincer? Nu pot suferi zilele onomastice dar ca de obicei am cumparat o tortă, vin şi flori. Am venit acasă m-am aşezat confortabil în faţa televizorului şi peste 10 minute cineva a sunat la uşă. A venit fiica mea împreună cu nepoţica. Mi-au înmânat un fel de cutie. În ambalaj era un tub cu un fel de substanţă. Aceasta era o masca pentru faţă Collamask. Machiajul imi place, deci, cu interes, am început să studiez cadoul. Dar informaţia de pe ambalaj a fost săracă. Singura cale de ieşire era internetul. Mă interesa totul, mai ales în mod deosebit cum trebuie să se aplice, căt timp şi rezultatul aşteptat?
Am găsit site-ul, pe care se vinde crema Collamask. Producătorii după două săptămâni de aplicare promit următoarele rezultate:


[url=http://meinebewertung.org/ro/collamask-creata-ca-sa-fii-mereu-tanara-cu-o-piele-super-moale-de-catifea.html]cosmetice a măştii faciale[/url]