23 aprilie 2014

Calivitia si fructul Acai

Bine v-am regasit dragi mei!
Azi, navigand pe internet sau mai bine spus, introducand in motorul de cautare google, cuvintele: acai organic calivita , am ajuns pe pagina unui site ce ofera produse Calivitia.

Va veti intreba, fireste, despre ce este vorba ! Nici eu nu stiam, dar auzind in autobuzul care ma ducea la serviciu, o discutie intre doua doamne, despre acest produs, mi-a fost starnit pofta de informare. Azi, curiozitatea m-a adus in fata calculatorului si am facut o cautare, cum v-am zis la inceput, ca sa aflu ce si cum?
De la inceput, va spun ca este un fruct!
Fructul numit Acai este de culoarea mov inchis, se aseamana intr-un fel cu boabele de struguri, dar sunt un pic mai mici.
Acestea au devenit populare, in scurt timp capatand pe buna dreptate supranumele de “rege al superfructelor”.
Cei care au cosumat asa ceva, la mine este pentru prima data cand am vazut si auzit, spun ca ar avea un gust similar amestecului de ciocolata si vin rosu. 
Va mai aduc la cunostinta faptul ca in termen de 24 de ore, de la momentul recoltari, compozitia chimica a acestui fruct se schimba si, ii scade valoarea nutritiva. De aceea pentru a se evita faptul aceasta, fructele de acai, intra in procesare imediata, si sunt transformate in piure sau in suc.


Acum sa va zic ca toti am avea nevoie de fructele Acai , deoarece ofera o protectie antioxidanta destul de eficienta;
Dar acest fruct este recomandat, in primul rand:
-celor care au nevoie de un ajutor in cura lor de slabire;
-celor cu sindromul metabolic X, si, evident doresc sa scape de el;
-celor care isi doresc o rezistenta mai mare pentru organismul lor;
-celor care vor sa dea o mana de ajutor propriului organism pentru o functionare mai echilibrata.

Acai organic, este un sirop suta la suta natural obtinut din fructul cu acelasi nume Acai. Produsul este in concordanta cu cele mai noi si exigente reglementari destinate produselor organice din Europa si SUA – si, pentru un consumator este astfel sigur ca va consuma suta la suta acai organic;
Fiind in forma de suc, e si usor de dozat.
Se recomanda si copiilor, avand un gust exotic si natural

Cam astea sunt cele mai importante informatii pe care le-am putut gasi, pana la acest moment, dar promit sa revin cu alte detalii, dupa ce ma voi mai documenta!


Din blogosfera romaneasca va doresc SANATATE maxima!!





2 comentarii:

freshblog spunea...

sincer e pentru prima data cand aud si citesc despre acest fruct!

suna interesant!

Unknown spunea...

habar n0aveam....