6 aprilie 2014

Fotograf de nunta!

Am facut o mica pauza sau ma rog, e de la internet, dar imi revin si pe acest blog! Si, ca revenirea sa fie frumoasa, vin cu un articol in forta. Da, ce urmeaza e de bine.
Asadar, intr-o duminca de iulie 2013, in orasul meu, a avut loc o minunatie de nunta! Mirii: Alina (ex -Ionescu) Si Alin Stan. Printre invitati, cum ghicirati,  si je!
Acum, poate am mai scris despre orasul meu, din Lunca Dunarii, la o aruncatura de bat de bulgarii din Silistra, dar na, nu toata lumea a citit articolele anterioare. Asadar, Calarasiul, este un oras mediu, port la Dunare.  Orasul e frumos, si are dupa mine obiective turistice, spre exemplu restaurantul BADEN si pontonul de la Dunare. In weekendul ce tocmai trecu le vizitai pe ambele! Adica 8 decembrie…
Aaa…apropo, netu a picat miercuri seara si venii abia azi dimineata…uimitor insa, am avut aproape 100 de vizite pe aceste blog.
Acum sa revin la nunta:) Sunt  “blogger”, imi fac datoria, voi relata tot. Asadar, intai am mers la cununia civila(adica la primarie). Ajungem, cand vroiam sa intram, mirii tocmai ieseau. Genial, nu?
Mirii primisera si-o limuzina super-misto! Iar ca bonus, de la nasi,  fotograf de nunta, fotograf Bucuresti . Ti-era mai mare dragul s-o vezi, limuzina. Urmatoarea oprire fuse: la biserica!
Biserica se afla pe strada…Bucuresti. Dar nu, nu sunt rautacios. N-are legatura cu mandra noastra capitala.
In biserica oricum nu-mi place. Am stat ba in biserica, ba  afara la aer…si la barfa. Oricum, ca de obicei, intru in biserica precum in crasma: ma uit, socializez, fac o cruce, fara alte “fineturi”. Deh, asa-s io!
Si s-a gatat si cu biserica. Dupa Biserica se merge pe malul Dunarii pentru poze, apoi schimbarea si la crasma. Am mers pe mal, unde era un soare de turbai. Canicula! Ca as-i in iuliie, in lunca Dunarii. Facuram ceva poze…io facui putine, ca nu-s fotgenic astept pozele oficiale, adica alea facute de un fotograf nunta , oficial si apoi plecarea.
Mersaram, ne schimbaram iar si la restaurant. Io ma imbracai cu camasa mea alba cu dungi negre, guler alb, cravata si sacou alb. Stiu, mult alb si omul de la Bucuresti de la firma aia:  foto video nunta, imi zise ca n-o sa dea bine…da asta e, caldura mare.
Sacoul n-a rezistat pe mine oricum, ca era prea cald. Din pacate, datorita faptului ca e alb, s-a murdarit iar la mansete, ca atarna pe jos. Asta e, la spalat cu el!
Restaurantul este superb, are si un hotel modern. Privelistea super, ii vezi pe vecinii bulgari, din Silistra. Chiar i-am sugerat fotografului de la nunta sa faca niste poze, niste foto video nunta, ceva. Oricum, nu ma pricep, dar restaurant misto, ingrijit, cu chelneri super-tari si foarte amabili si cu o mancare foarte buna. Pentru mine alt avantaj e ca acest restaurant are si valoare sentimentala…Asadar, putine restaurante din Bucuresti se pot lauda cu atatea avantaje…
De chelneri numai de bine. Servire perfecta. Era un chelner la fiecare masa. Cum vedea paharu gol, cum ti-l umplea. Mancarea foarte buna. Unii poate au carcotit, eu insa o consider foarte buna. Si, multa(poate prea multa dupa unii). Bautura buna si multa. Oricum, felicitari domnului Badea! Super-Hotel-Restaurant Baden International!
Despre muzica..de bine. Nu foarte bine, doar binisor. E adevarat, canta doar melodii grele…da le facea praf! Praf si pulbere! Zob le facea! E adevarat, canta din Celine Dion…iar voce ca a lui Celine Dion nu prea are nimeni…zic eu!
Tipa cu muzica lautareasca avea o voce, oK! Da, chiar avea voce…Tot ce auzeam imi placea!
Pe la aproape 7 dimineata ne-am dus sa ne culcam…de dimineata, baui o berica. O zi buna incepe cu bere! Logic!
Mai trebuie sa zic cateva chestii. Rochia de mireasa a fost faina si legat de invitati. Dintre toti invitatii niciunul nu a luat-o pe aratura!

Salutari tuturor!
PS. am folosit in descriere cateva expresii oltenesti, fiindca ginerica e din Oltenia, nu din Oltenita! :)

3 comentarii:

Unknown spunea...

foarte tare articolul asta!

axxapro spunea...

Sa ai o saptamana frumoasa!

Soulseeker spunea...

Foarte interesant articolul cu multe informatii utile!