6 mai 2014

Instalator din online

Exista multe domenii in care a devenit o normalitate existenta serviciilor online. Este normal sa avem posibilitatea cumparari unui telefon mobil sau a unui laptop de pe un site. La fel de normal este acum achizitia unui televizor sau al unei perechi de pantofi, din mediul online.
Dar atunci cand ai nevoie de instalator, si nu gasesti! Ce faci? Apelezi la mediul online? Cauti pe internet? Raspunsul este…DA, acum prin intermediul minunatiei de internet lucrurile se pot rezolva mult mai rapid.
Luand in considerare faptul ca suntem in plin sezon al amenajarilor de locuinte si ca pe langa lucrarile planificate va trebui verificata si instalatia de incalzire a locuintei, zic ca-i binevenit faptul ca am descoperit in online un site specializat in lucrarile de instalatii sanitare si de incalzire si vi-l aduc si voua la cunostinta.

Pe site-ul: www.servicii247.ro,  gasesti cam toate categoriile de instalatori: de apa, de gaze, de instalatii sanitare, de aer conditionat, si de centrale termice. Sper sa nu fi omis vreo categorie de instalatori. Nu de alta, dar n-as dori sa se supere:)

Dupa cum arata site-ul cred ca e la inceput de activitate in online, deoarece la sectiunea: orase, doar capitala este prezenta cu oferte: instalator Bucuresti .

Site-ul este o noutate si pentru mine, chiar daca navighez pe internet foarte des, in cautare de informatii utile. Navigarea este usoara si se poate posta chiar si anunturi. Asadar, aviz amatorilor.

Ok! Toate bune si frumoase pana aici, dar nu am sa inchei acest articol fara sa va dau niste sfaturi, daca doriti sa apelati la un instaltor si, ma refer asa la modul general!

1.Probabil ca in cartierul in care locuiti exista oamenii priceputi la toate, inclusiv instalatori. Asadar inainite de a apela la serviciile lui interesati-va de lucrarile pe care le-a efectuat. Intrebati, cereti recomandari despre el.

2.Daca apelati la anunturile din mediul online, accesati motorul de cautare Google si faceti cautari dupa numele instalatorului sau al firmei. cautati comentarii, feedback-ul acestuia. Vedeti daca exista reclamatii facute pe numele persoanei respective sau al firmei. Sunt de mare ajutor aceste informatii.

3. Atentie! Sunt foarte multi “specialisti” care activeaza in acest domeniu, de aceea o sa va fie greu sa va decideti si va necesita ceva timp, dar nu va grabiti sa luati decizii pana nu aveti toate informatiile necesare.

4. Fiti atenti si la materialele care le va folosi...nu de alta, dar nu doresti anul viitor sa o iei de la inceput cu reparatiile.

In concluzie, sunt multe lucrari in interiorul si exteriorul unei locuinte pentru care veti avea nevoie de un instalator bun, serios si priceput, de aceea trebuie sa cauti cu atentie o asemenea persoana pentru a fi multumit de lucrarea efectuata. Pentru ca parte din lucrari se efectueaza in casa, alegerea instalatorului trebuie sa fie serioasa, sa angajezi un tip serios!

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi bogata!

Un comentariu:

Viorel spunea...

Ultima data cand am anagajet un asa zis instalator sa-mi repare o teapa in baie, am facut inundatie, pentru ca desteptul nu a fost atent si a mai rupt inca o teava, si de atunci m-am invatat minte apelez numai la o firma autorizata si profesionisti