12 iunie 2014

Piscina

Azi, am sa ma ocup (scriu) de ceva care cu siguranta, in mijlocul verii, este pe buzele tuturor. Si anume, o piscina!:)...

Piscina a devenit in zilele noastre un indicator al bunastari. A avea o piscina la o locuinta, fi ca-i in casa, fie ca-i in curte, e noua fita! Din puncul meu de vedere, in Romania, tara frumoasa si bogata, lucrul acesta (piscina) ar trebui sa si-l permita majoritatea cetatenilor. E, desigur parerea mea!

La noi, daca discutam si de o piscina de interior, apoi deja avem o problema, pentru ca discutam de o categorie restransa de proprietari ce isi pot permite, asa ceva! Ma refer,desigur la piscinele construite in case, nu in apartamente de lux. Eu nu am vazut asa ceva, chiar daca apartamentele sunt spatioase! Subliniez, n-am vazut eu, deci poate or fi!

Dar, sa revin la proprietarii cu multi bani, care locuiesc in case si au si-o curte mare!  E clar ca isi doresc o piscina faina si sa fie cat mai mare...sa te poti balaci in ea, fireste! Parerea mea, ca marimea conteaza foarte mult la o piscina! Pe langa dimensiunile unei piscine, daca ai cu ce, o poti personaliza. ma intelegeti, cred! Sa vada vecinu', curios, ca asa-i romanul, ca a ta este unica!:) Pai, n-am dreptate, daca tot cheltuiesti bani multi, fa ceva unic si de bun gust.

In mediul online, eu am vazut ceva care poate personaliza o asemenea investitie.Curiozitatea, m-a facut sa navighez pe net si am aflat ca ar exista mai multe tipuri de piscina, dar daca esti pus in situatia de a nu avea apa atat cat este necesar poti atasa si un hidrofor . Aceste pot alimenta toate tipurile de piscina pe care le-am vazut eu:
- piscine din beton, cu forme si dimensiuni nelimitate, cu drabilitate mare la care se pot executa diferite finisaje.

-din panouri metalice, prezinta avantajul instalari rapide, formele sunt diverse, de asemenea exista accesorii multiple si finisaj din Liner  PVC.

-si ultima categorie, este cea a piscinelor realizate din cofraje de polistiren. Sunt economice, durabile, ecologice, instalare se face rapid, iar finisajele sunt din PVC.

Daca ar fi sa am ...bani si sa  ma iau dupa nume, mi-as alege pe cele din beton, ori cele din ultima categorie. Are o chestie interesanta, ecologice! Trebuie sa fie ceva fain la aceasta categorie de piscina.

Daca tot intrati pe net, puteti vedea si altfel de chestii utile pentru casa si curtea voastra:- sisteme de irigatii– pentru gradina din curte unde poti sta  sa citesti o carte sau un ziar, sa asculti muzica ori sa te relaxezi.

Mai sunt pe acolo tot felul de  echipamente pentru intretinere. Pentru ca ea trebuie intretinuta, iar partea asta e sensibila. Ca doar nu vrei cine stie ce boli sa le iei din piscina ta. Ca sa nu va  mai zic ca daca te afla prietenii, ca ai piscina...ii vei avea musafiri! Care prieteni nu vrei, desigur sa te vorbeasca. Adica ai investit atatia bani si piscina ia imbolnavit!

Cam atat am avut eu de zis! Salutari din "piscina" tuturor!:)

5 comentarii:

alexasport spunea...

ei da ce buna ar fi o piscina cat de mica in curte pe caldurile astea

e-provincia spunea...

hapyy
sunt un pica cam scumpe pe site-ul ala...la Brico erau cu multa mai ieftine...

florentin spunea...

@e-provincia:

Nu stiu cat e la Brico, da , daca zici...cred

florentin spunea...

@alexasport


este:))

Anonim spunea...

faine