8 noiembrie 2014

Dunărea Călăraşi- HC Vaslui

Azi, sâmbătă, 8 noiembrie, la Călăraşi, are loc duelul nou promovatelor în Liga Naţională de handbal masculin. Adversarul de azi al echipei Dunărea Călăraşi ,revelatia acestei stagiuni, intalneste pe HC Vaslui, care nu traversează cele mai bune momente, fiind deja o candidată la play-out şi chiar la un loc retrogradabil, in timp călăraşeni, speră la un loc de cupă europeană.
Formaţia antrenată de Aihan Omer s-a cocoţat în fruntea clasamentului, având şase victorii şi numai două înfrângeri. Ultima victimă a fost cu Potaissa Turda, echipă ce reprezintă România în cupa EHF, pe care a distrus-o cu 30-21 chiar la Turda.
Tehnicianul călărăşenilor susţine însă că echipa sa trebuie să rămână cu picioarele pe pământ: “Vreau să nu ne credem o mare echipă. Am prins o formă sportivă foarte bună în acest tur. Meciurile care urmează sunt cele mai grele, sunt echipe cu o lipsă mare de puncte”.
Vasluienii cunosc forţa actualei echipe a Călăraşiului, însă speră să fie în formă bună la ora partidei şi să plece cu un rezultat pozitiv.
“Ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Ne-am dori ca rezultatul să fie cel de la promovare, însă e mult mai greu. Au o altă echipă, cu jucători noi, cu experienţă, un alt antrenor. Dorim să facem un meci bun”, a spus Marius Ignat. 

Niciun comentariu: