24 martie 2015

"Margareta, mărturia unui sfert de veac regal"

"Margareta, mărturia unui sfert de veac regal", volumul scris de Sandra Gătejeanu-Gheorghe şi publicat la Curtea Veche Publishing, a avut lansarea saptamana trecuta în Sala Regilor de la Palatul Elisabeta.
Pe 18 ianuarie s-au împlinit 25 de ani de la sosirea ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei pe pământ românesc."A fost cea mai importantă zi din viaţa mea, o experienţă emoţională puternică şi o călătorie care mi-a schimbat viaţa. Nu mai avusesem nicăieri o casă cu adevărat, căci România, deşi îmi fusese interzisă, era pentru mine acasă. Mă simţeam ca şi când ar fi fost o parte din tatăl meu care se întorcea din exil. Era o responsabilitate enormă şi, în acelaşi timp, o bucurie imensă".
Volumul lansat ieri cuprinde ultimii 25 de ani de ani în fapte reprezentative ale ASR Principesa Mostenitoare Margareta a României, bogata activitate caritabilă şi contribuţia la dezvoltarea instituţională şi culturală a României.
Alături de fotografii inedite ale familiei regale, realizate cu ocazia evenimentelor din viaţa publică şi privată, volumul urmăreşte drumul României, de la o ţară constrânsă de grave probleme la una ajunsă într-un moment de echilibrată afirmare.

sursa: pagina personala de facebook

Niciun comentariu: