28 aprilie 2015

Teste online pe e-istet

Nu doresc ca prin acest articol sa aduc critici invatamantului romanesc. Nu-i domeniul meu si nu se cade sa imi dau cu parere despre un sistem din care eu nu fac parte si nici nu ma mai intersectez cu el. Doresc sa va prezint un site, unde veti gasi teste online pentru copii vostri. Asta, in conditiile in care se pare, elevii traverseaza o perioada de teste, ce vad eu din afara sistemului de invatamant romanesc.


Mai concret, am niste amicii ai carei fetita este clasa a patra si se pregateste de evaluarea nationala de la sfarsitul anului scolar. De la ei am aflat ca testele, care sunt pe e-istet.ro, sunt cele mai apropiate de programa scolara si in acest timp scurt, care a mai ramas pana la evaluarea nationala, sunt preferate de fetita lor in detrimentul meditatiilor.
Meditatii a facut, dar a renuntat in ultima perioada si se axeaza pe aceste teste, care sunt intocmite de profesori foarte buni, autori si de manuale folosite in programa scolara.
Acum, fie vorba intre noi, aceste teste aduc si-o reducere considerabila a bugetului alocat de parinti pentru cheltuielile cu scoala, eliminand meditatiile. Nu ca ele nu ar fi bune, dar daca ai posibilitatea de a parcurge aceste teste, se va vedea, in mod real, unde se afla copilul tau, in acest moment cu pregatirea.

Este foarte important ca la finalul unui an scolar, cand are loc testarea nationala, elevul sa se prezinte foarte bine pregatit. Este un pas important in viata lui si un esec nu ar face bine, de aceea orice sursa de pregatire ce nu necesita costuri mari, suplimentare, este bine sa fie fructificata.


Daca tot am gasit, in online site-ul e-istet.ro, am zis sa va semnalez si voua acest lucru. Testele pe care le va parcurge copilul dumneavoastra au un format extrem de prietenos, cu aplicatii ce au legatura cu realitatea din zilele noastre. Zic ca ar trebui sa incepeti chiar de azi, sa lucrati testele de pe e-istet.ro, dar nu inainte de a parcurge testele demo, pentru a stii nivelul de la care se porneste. Apoi, veti hotari ce pachet de teste sa achizitionati pentru o suma modica, in comparatie cu multele beneficii pe care le ofera aceasta platforma.

Cu platforma e-istet.ro, copilul dumneavoastra va deveni cel mai istet si va trece cu bine testarea nationala de la sfarsitul anului scolar.

Din blogosfera romaneasca, urez succes tuturor elevilor ce vor sustine evaluarea nationala!

Un comentariu:

Anonim spunea...

sa fie, zic.