20 mai 2015

e-securities Romania

Cu siguranta ca ati auzit de bursa si de cei care lucreaza in acest domeniu. Tranzactiile bursiere fac parte din activitatea unei burse, iar pentru a se desfasura este nevoie de traderi. O meserie extrem de banoasa, dar si stresanta. Nu-i deloc usor sa lucrezi in comert, finante, in economie in general, dar satisfactia reusitei nu se poate explica in cuvinte.
Principalul jucator si in acelasi timp angajator, pe aceasta piata, este e-securities.ro.


Chiar daca la noi in tara exista in continuare o reticienta, fiind putini cei care aleg un job in acest domeniu e securities Romania, firma aflata intr-o continua dezvoltare recruteaza personal, cu precadere tineri. Sunt peste 100 de locuri in departamente precum cel de Marketing&Vanzari,  Asistenta Clienti, Analiza financiara si departamentul de Tranzactionare. Un avantaj il constituie cunoasterea unei limbi ca : engleza, rusa, italiana sau araba. Exemplu de job gasiti accesand acest link acest link .

De ce să fiu trader?

Exista o multime de motive, dar eu m-as opri la doua dintre acestea. Primul motiv ar fi acela de a dobandi o mai mare libertate financiara sau chiar o libertate financiara totala, asta din urma fiind realizabila in timp si acumuland cunostinte noi.
Cel de-al doilea motiv pe care eu il vad, in acest job, pe langa partea dificila, de care trebuie sa fim constienti, este si-o parte frumoasa, in care timpul te transforma intr-o alta persoana. Cu alte cuvinte te schimba, deschizandu-ti noi orizonturi si cai de succes.

Asadar, daca esti tanar sau tanara, ai studii economice, esti deschis la nou si cu dorinta de afirmare, un job la e-securities Romania poate fi calea spre o cariera de succes. Un alt aspect, demn de retinut, este faptul ca e- securites este Business Introducer pentru Stock.com. Asta inseamna ca pentru Romania, prin acest broker, pe deplin autorizat si reglementat, se pot efectua diverse servicii financiare specifice.
Serviciile oferite de Stock.com se adreseaza in principal clientilor institutionali, dar si clientilor de retail. Fiecare client beneficiaza de asistenta unui trader calificat, impreuna elaborand strategii individuale de tranzactionare.



Un articol despre prezenta firmei e securites pe piata muncii gasiti pe blogul celor de la e securities



2 comentarii:

e-provincia spunea...

o meserie banoasa , dar stresanta...parerea mea, fireste!

florentin spunea...

desigur, parerea ta!