31 mai 2015

FoodPanda- mancare la tine acasa

                                                FoodPanda- mancare la tine acasa


A gati la tine acasa este un lucru sanatos si economicos, dar sunt multi oameni care n-au timp sau pur si simplu nu au chef de asa ceva. Sa gatesti zilnic nu-i deloc usor, te saturi si-atunci cel mai usor este sa mananci la un restaurant, in oras. Dar, exista o problema. masa la restaurant costa si nu intotdeauna iti permiti sa iesi la un restaurant. Pentru astfel de situatii exista Foodpanda, un site agregator cu restaurante care face livrari de mâncare acasa la tine. Cum procedam?Pai, primul lucru pe care il putem face este sa intram pe site-ul www.foodpanda.ro, cautam prin restaurantele cu :
Mancare Asiatica
Mancare Chinezeasca
Mancare Italiana
Mancare Mediteraneeana
Mancare Romaneasca
Mancare Vegetariana
Pizza
Salate
Shaorma
Sushi.
Dupa ce ne-am hotarit ce mancam, este suficient să scriem strada si nr. la care locuim al orasului nostru- iti va apare o listă cu furnizori de mâncare, din care noi vom alege. Nu sunt neaparat din cartierul in care locuiesti.
Sa va mai spun niste avantaje ale folosirii acestui site specializat:

1.Atunci când nu stii ce să selectezi din multele variante de pe foodpanda.ro poti sa folosesti filtrul dupa comanda minima, tipul de bucatarie sau cea mai rapida livrare. Dupa aceea mergi la meniu si pentru anumite restaurante poti face plata online, astfel nu trebuie sa mai consumi timpul pretios, de altfel, la telefon.
2.Exista aplicatia foodpanda prin care se poate comanda mâncare înainte de a ajunge tu, acasa, aceasta ajungând la putin timp dupa tine.

Vreau sa va mai spun ca foodpanda este cea mai mare platforma din lumede comandat mâncare, iar aplicatia sa pentru Android și Apple este una din cele mai utilizate pe aceasta nisa...


6 comentarii:

alindd spunea...

Yami-waw!!! Ce gustoasa e mancarea chinezeasca:))))

valentin steriu spunea...

Recomandat pentru cină: Frigarui din muschi de vitel...Un desert delicios pentru extra energie si Salata de vinete.

viki spunea...

Este mai usor de pe foodpanda, prin aplicatia lor mobila, usor de utilizat!

niko spunea...

Mi-ai facut poftă de-o PIZZA :)))

florentin spunea...

@niko: Pofta buna!!:)))

Anonim spunea...

Este cel mai cuprinzator articol despre Blogger: pagin� de autor.
Bravo!

My weblog: Chestionare Pentru Categoria A