13 iulie 2015

Preliminarii Euro 2016 online

                                                     Preliminarii Euro 2016 online                 

Acest articol vine in intampinarea microbistilor romanii. Este vorba de iubitorii fotbalului si, in mod special, al echipei nationale, angrenata in lupta pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din 2016.
Echipa noastra mai are de trecut cateva hopuri pentru a fi siguri ca vom fi prezenti, dupa o pauza de multi ani, la un turneu final. Si, cand spun asta ma gandesc in primul rand la meciul cu Ungaria.

In opinia mea, nici meciul cu nationala Greciei, nu va fi usor, chiar daca si in plan fotbalisti grecii sunt in criza.
Asadar, dupa egalul de luna trecuta de la Belfast, scor 0-0, suntem mai aproape, ca oricand, de calificare, chiar de jocul baietilor in meciul cu Irlanda de Nord, nu a fost unul stralucit, punctul obtinut in deplasare, va cantari foarte mult in clasamentul final al grupei F.
Clasament unde echipa nationala conduce cu 14 puncte, urmata la un punct distanta de nationala Iralndei de Nord si pe locul trei, viitoare noastra adversara de care va spuneam mai sus, Ungaria cu 11 puncte.


Chiar daca ne aflam in mijlocul lunii iulie si suntem in pauza competitionala, stirile legate de fotbalul mare, continua sa faca inconjurul mapamondului.
Azi, citeam in presa sportiva stirea, care la aceasta ora a facut inconjurul lumii, in care se spune ca echipa Serbiei a pierdut la masa verde partida disputata cu Albania, meci contand pentru preliminariile Euro 2016.
In opinia mea , decizia este una bizara. TAS, a mentinut decizia luata de UEFA, si anume Serbia a pierdut cele trei puncte, dar punctele nu vor fi atribuite Albaniei. Deci, se da victorie Albaniei, dar nu si punctele!!!
Personal nu am mai auzit de o asemenea decizie...si, daca nu gresesc este unica in istoria fotbalului. Explicatia fiind aceea ca nationala Albaniei, a refuzat reluarea partidei.
Aceasta decizie a fost luata in urma incidentelor foarte grave create la meciul dintre Serbia si Albania, partida fiind intrerupta.
Acum, ce se va intampla, in toamna in celelalte grupe, are mai putina importanta pentru noi. Interesul general fiind acela al calificari si, dupa vom mai vedea in ce grupa si cu ce echipe ne vom duela, in Franta.
Pentru preliminarii euro 2016 online, vizitati in permanenta site-ul euro2016. Un site dedicat acestei competitii care ii tine pe microbisti la curent cu nouatatile din preliminariile pentru calificarea la Turneul final ce se va desfasura anul viitor, in Franta.

Din blogosfera romaneasca urez succes echipei nationale...


Un comentariu:

Anonim spunea...

s-a reluat campionatul intern:)