1 iulie 2015

Relatiile se incheie

Relatiile se incheie, oamenii pleaca fiecare pe drumul lor, lucrurile se schimba si toate acestea fac parte din realitatea vietii tale.
Cand vei intelege ca durerea pe care o simti, atunci cand ceva se termina sau se incheie, este din cauza atasamentului, dependentei si chiar a egoismului tau, vei constientiza si faptul ca suferinta este optionala.
Suferi pentru ca nu accepti ca s-a incheiat - tu ai vrea sa continue chiar daca nu mai este posibil, nu accepti ca oamenii aleg sa mearga pe alt drum si ca este dreptul lor sa faca asta, nu accepti ca tot ceea ce are un inceput are si un sfarsit.

Daca o relatie sau o situatie te face fericit in prezent bucura-te acum, insa constientizeaza ca nimic nu este pentru totdeauna. Nu te agata, nu te atasa, fii tot timpul constient de tine deoarece tu esti singura constanta din viata ta si traieste-ti viata clipa de clipa.
In viata nu exista cadre fixe si nimic nu este pentru totdeauna. Cand intelegi asta cu adevarat, suferinta pe care o vei simti cand se termina ceva va fi mult mai suportabila.

Niciun comentariu: