15 iulie 2015

Studioblitz.ro, filmare la nunta


Pentru o filmare la nunta fotografii profesionisti sunt tot mai des solicitati. Spun fotografii pentru ca eu cunosc multi din aceasta categorie care s-au adaptat cerintelor acestei pieti. Cu multi ani in urma rar vedeai o nunta care avea o camera pentru a imortaliza acest eveniment important din viata unor tineri sau mai putin tineri. Nunta nu tine cont de varsta, pana la urma.
Asadar, pentru momentul acesta important din viata unui cuplu este nevoie de un profesionist. Pentru ca e nevoie sa se obtina o filmare clara si sa fie prinse toate momentele importante pe durata desfasurari unei nunti.

Lumea apeleaza la profesionisti, aceasta fiind constarea facuta de mine. Nu se mai lasa pe mana prietenilor sau al rudelor, pentru ca acestia nu vor reusi niciodata sa surprinda momentele frumoase, imaginile potrivite.

Cu siguranta ca nu-i deloc usor sa faci o filmare la o nunta. Ai nevoie, in primul rand de experienta, in al doilea rand trebuie sa dispui de echipamente de calitate, iar din acest motiv nu oricine poate face o filmare
Acesta este si motivul pentru care in ultima vreme au aparut si s-au dezvoltat tot felul de servicii cu adresa clara la evenimentele unice din viata, si anume nunta.

In opinia mea, fiecare filmare trebuie sa ofere ceva special, ceva care sa vina in intampinarea pasiunilor fiecaruia, pentru ca nunta sa poata fi revazuta cu drag peste ani.

Sunt sigur ca toti ne dorim ceva unic, iar din aceasta cauza alegem cu toti oameni profesionisti care stiu sa faca o filmare reusita. Cu imagini care sa ne impresioneze si peste ani, sa ne trezeasca nostalgia acelui eveniment unic in viata.


Atunci cand alegi omul care sa-ti faca filmarea, la nunta ta, trebuie sa verifici portofoliul acestuia de la nuntile avute anterior. Pe site-ul accesat de mine www.studioblitz.ro, portofoliul descoperit este unul impresionant, semn ca avem de-a face cu profesionisti. Pot sa va spun ca e o munca extrem de dificila sa editezi acele imagini. Pentru unii pare simplu, dar nu e asa. Un film trebuie sa fie pe placul mirilor. Si, aspectul acesta e cel mai important.



Pentru o filmare la nunta, zic sa va aruncati un ochi pe site-ul amintit...ca sa decideti in cunostinta de cauza.

Concluzia: ganditi-va foarte bine inainte sa alegeti, nunta este un eveniment unic si trebuie sa fie surprinse cele mai frumoase momente.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de cea mai reusita filmare, pentru cei care vor face nunta, in viitorul apropiat, desigur!



Niciun comentariu: