6 septembrie 2015

Alexandru Botorea, un caz unic

COMUNICAT DE PRESA - Alexandru Botorea, un caz unic pentru doctorul Mehmet Mutaf: “Un baiat dragalas, dar si o provocare ... fara voi, nu l-as fi cunoscut pe Alex”

La doar doi ani si cinci luni, Alexandru Botorea da lumii intregi o lectie de viata. Ramas cu chipul desfigurat in urma exploziei unei masini, baietelul din Mures ne invata cum sa fim, din nou, oameni. Donatori din toata lumea si-au unit fortele si, impreuna cu Asociatia „Salveaza o inima” si Plus Communication, i-au dat lui Alex sansa unui viitor mai bun decat cel innegrit de arsurile suferite. Ajuns la Spitalul Acibadem din Turcia, copilul a trecut printr-o operatie de 11 ore si a iesit, si de aceasta data, invingator.

Drumul spre recuperare e lung, dupa cum aflam din interviul realizat de Gabriel Tudor cu doctorul Mehmet Mutaf, specialist in Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva, clasificat in primii zece specialisti din lume.

Gabriel Tudor (Asociatia „Salveaza o inima”): Cum l-ati descrie pe Alexandru Botorea in cateva cuvinte?

Dr. Mehmet Mutaf (Spitalul Acibadem din Turcia): Alex a avut marea nesansa de a i se intampla un asemenea dezastru in prima parte a vietii. Situatia lui a fost unica pentru mine, deoarece pielea si tesuturile sale au fost complet distruse in anumite locuri. Alex este un baiat dragalas, dar si o provocare. Am si eu un fiu, asa ca stiu ce inseamna sa fii parinte. In acelasi timp, stiu cum e sa salvezi un copil si vreau sa multumesc asociatiei voastre. Fara voi nu l-as fi putut intalni pe Alex. Voi m-ati adus la el prin ajutorul pe care i l-ati oferit, si pe care il apreciez, si va rog sa continuati sa sprijiniti acesti copii!

Niciun comentariu: