22 octombrie 2015

Smartmobitel- Samsung Galaxy Core2 G355


Lumea se dezvolta intr-un ritm ametitor, dovada este pe Smartmobitel. In fiecare zi mai descoperim cate ceva care ne usureaza munca si ne scuteste de timpul pierdut, cum ar fi comertul online. In urma cu 4-5 ani foarte putini erau cei care apelau la internet pentru a cumpara ceva, de exemplu: calculatoare, telefoane laptopuri ori frigidere. Totul se rezuma la informare s-atat.
Acum putem cumpara de pe internet tot ce ne trece prin minte: de la flori, telefoane, textile, produse pentru igiena, electrice, electrocasnice, rezervari la diferite hoteluri, si pana la faptul ca putem incheia polite de asigurari. De curand am descoperit oferta pentru Samsung Galaxy Core2 G355, ca cel din imaginea atasata.

Dotat cu un procesor Quad Core, se poate rula mai multe aplicatii in acelasi timp. Incarcare paginilor web este rapida, ia r fisierele video ruleaza fara intreruperi. Consum mic de energie, la un ecrande 4.5". Este elegant cu un design subtire. Are incorporat sistemul Android-ul v4.4 ce permite optimizarea memoriei.

Cu siguranta ca in luarea unei decizii, pretul este cel decisiv, dar pentru mine conteaza si faptul ca pentru produsul ales, ar trebui sa existe un service cat mai aproape de zona unde locuiesc.
Asadar, am cautat pe google service gsm sector 6 si am ajuns pa pagina celor de la smartmobitel.ro, care ofera la sediul din Bucuresti:
- diagnostic gratuit pentru tel. stricat;
-decodari pe loc;
- cele mai bune preturi la inlocuirea display-ului (touch + sticla) iphone - 650 ron pentru iphone 6+ (manopera este inclusa in pret)
-clientii din tara, au posibilitatea trimiterii telefonului prin curier (cu confirmare de primire)
- se pot monta folii de protectie, iar timpul mediu de reparatie pentru display: 24 de ore;

Acum, depinde de fiecare. Adica cat de mult tine la telefonului lui si ce alege sa aiba, ca un telefon este un accesoriu pe care il avem la dispozitie 24 de ore din 24.

Asadar, arunca un ochi pe site-ul smartmobitel.ro, ca sa te convingi de ofertele avntajoase.



Niciun comentariu: