4 octombrie 2015

Incerc sa-mi fac viata sanatoasa

Titlul de azi: "Incerc sa-mi fac viata sanatoasa" a pornit de la produsul gasit pe site-ul cosuldelegume.ro, si, anume bulion de rosii . Pentru bloggeri familiarizati cu aceasta blog, stiu despre ce-i vorba, pentru ceilalti, este un articol cu tenta culinara, dragilor:).Plecand de la ofertele, dintr-un magazin online n-am cum sa nu ma gandesc ca viata este cu mult mai sanatoasa daca aleg sa consum fructe si legume proaspete in fiecare zi, nu numai dimineata.
Eu, stiu ca dimineata este cea mai sanatoasa masa. Asa am invatat eu! Daca alegi sa consumi dimineata si tu, ca mine fructe si ceva legume, cu siguranta ca vei avea o inima sanatoasa... Si, asta nu-i asa o gluma sau ceva publicitar!

De asemenea sunt foarte importante sucurile, iar eu BULIONUL de ROSII, il consider cel mai bun suc natural. Dar, eu unul nu prea cumpar asa ceva, prefer sa imi fac singur sucurile! Si, totusi am gasit pe site-ul www.cosuldelegume.ro, bulion de rosii dupa retete traditionale.
Sucul proaspat stors al unor fructe sau al unei legume sau radacinoase, de ce nu?... este sanatos si il adaug micului dejun, in cazul in care intr-o dimineata la masa nu reusesc sa consum legume sau fructe proaspete.
Sunt o gramada de sucuri pe care le poti face si, tu, la tine in bucatarie. Si, daca tot am hotarat in acest articol sa va dezvalui cate ceva din alimentatia mea sanatoasa, sa va dau cateva mici retete de sucuri. De fapt, rolul benefic pentru organism. Pai, nu?


1. Merele.
Pai, eu merele le transform intr-un suc bogat in vitamina C. Acest suc ma rasplatesti prin faptul ca ma apara de diferiti factori nesanatosi, cum ar fi raceala. De asemenea, imi mai ajuta organismul s-atunci cand fac sport. Si, da ati aflat-o si pe asta! Fac sport! Sport, in aer liber! Practic ciclismul la greu:)
Unele studii, pe care le-am rasfoit si eu, spun ca acest suc previne si aparitia unor forme de cancer! Un motiv in plus sa-l consumam!
Si, acum atentie sporita din partea doamnelor si domnisoarelor! Sucul de mere servit cu moderatie si subliniez...cu moderatie, poate sa va ajute la silueta, adica atunci cand faceti cure de slabire, sucul de mere consumat dimineata va ajuta sa dati kilogramele in plus si de asemenea, ajuta la reducerea colesterolului.

2. Spanac, Morcovi, Broccoli si Telina

Ce faci cu ele? Simplu! Amestecate bine in storcatorul de legume iese un suc, care se consuma dimineata. Unii il recomanda seara, eu vi-l recomand dimineata, ca sa nu simtiti oboseala de peste zi. Este din propria mea experienta.
Este dupa cum v-ati dat seama un cockteil natural care o sa va dea o stare de bine, de relaxare si veti incepe dimineata, la serviciu, cu zambetul pe buze. Sper sa am dreptate:) Acum, daca n-o sa fie asa, vorba cantecului: "Da vina pe ea!". Pe ziua respectiva, fireste!
Produsele acestea si altele, le gasiti pe site-ul amintit de mine mai sus, la categoria Legume-Fructe

Si, daca v-am dat cele doua retete firesc, trebuie sa va dau si unde gasiti: storcatoare prin presare la rece . Fotografia o aveti atasata in articol.

Niciun comentariu: