11 decembrie 2015

Arhivarea electronica, solutia ideala.

In ultima perioada sunt tot mai multe firme, mari sau mici, care realizeaza ca pentru management-ul afaceri lor, este nevoie de o solutie moderna de arhivare electronica a documentelor. In cazul acesta, fiind vorba de prea multa hartie care contine informatii o arhivare documente moderna, este solutia ideala.



In opinia mea, cele mai mari provocari pe care o companie le poate intampina in ziua de azi sunt volumul mare de informatii stocate pe hartie si, in consecinta arhivarea documente. In sprijinul acestei provocari solutia de "arhivare electronica" castiga din ce in ce mai mult teren. In piata de profil exista diferite solutii si versiuni de documente, care ofera un mamnagemenrt performant pentru firme. Cresterea productivitati angajatilor este o consecinta fireasca a aplicarii solutiilor moderne de arhivarea a documentelor. Multi angajati ai unei firme sunt implicati, im munca de zi cu zi, in mutarea de hartie de la un angajat la altul. O solutie de arhivare electronica, ii poate ajuta pe angajatii unei firme si acestia pot face mult mai mult, decat mutare unor hartii, documente.
De asemenea, solutiile moderne de arhivare permit atat redactarea documentelor, cat si gestiunea acestora pana la stergerea lor. Documentele fiind centralizate si sortate automat intr-un cont special, aceasta ducand la eficientizarea proceselor de afaceri.

Un exemplu la indemana este cel legat de resursa umana. Stim cu toti ca recrutarea de personal presupune stocarea de informatii. Celebrele CV-uri pe hartie pot deveni, de acum istorie. O solutie moderna de management al documentelor respective este OnBase de Hyland Software. Ea este in masura sa controleze hartia si sa de-a rezultate cat mai bune.


Microsoft Dynamics crm este o alta solutie completa care vine in sprijinul agentilor de vanzari. Ii face mult mai productivi. Clienti devin mult mai informati si deciziile lor de cumparare pot fi luate mai usor. Asadar, devine din ce in ce mai clar ca vanzarile trebuiesc adaptate la noua strategie a clientului, crm fiind solutia potrivita.

Pentru mai multe informatii si o solutie crm eficienta vizitati site-ul www.matricia.ro
Profesionistii in IT de la Matricia va pot oferi:

-o analiza a nevoilor de business si solutia potrivita nevoilor dumneavoastra;
-implementarea bazelor de date;
-migrarea si intergrarea bazelor de date;
-servicii de training;
-sprijin operational;

Din blogosfera romaneasca va doresc succes in afacerea dumneavoastra.


Niciun comentariu: