17 decembrie 2015

Promovare seo prin continut de calitate.

Despre promovarea SEO am mai scris cu ceva vreme pe aici, pe acest blog. Insa, despre promovare servicii seo (search engine optimization) prin continut, nu prea!
Fiind un articol asa mai generalist, despre promovarea SEO, am sa incerc sa raspund la doua intrebari:

1. Ce este acest SEO? si  2. De ce promovarea seo (search engine optimization) este importanta?

Nu ma consider un profesionist in ceea ce priveste promovarea SEO, dar fata de multi altii este posibil sa fiu in masura sa dau raspunsurile bune, la cele doua intrebari, Si, totusi, prefer sa nu ma avant in chestii in care pot fi usor contrazis, cu argumente, desigur.
S-acum pe scurt de tot, ce este acest seo:

Pai, in primul rand vine din limba engleza (de unde altundeva) si inseamna Search Engine Optimization.
Asadar se foloseste la plural, de fapt optimizarea se face pentru motorul de cautare google, care, mai ales in Romania, se apropie de un monopol.
In limbajul din mediul online a ajuns sa fie utilizat atat de des, incat pare un cuvant romanesc. Un SEO corect nu mai este demult condiderat ca fiind o greseala gramaticala. E adevarat, nu are plural, dar pare a fi substantiv comun.
Asadar, totul este interpretabil. Mai interpretabil decat biblia. Din acest motiv, parerile cu privire la strategiile SEO difera foarte de mult, pentru ca poate fi facuta in multe feluri, ne-existand un consens cu privire la o metoda. Unii, printre care ma numar si eu, considera ca: promovare seo prin continut, pe cuvant cheie este cea mai eficienta. Altii, considera reclama!

Argumentul meu: Este stiut faptul ca peste 90% dintre vizitatori unui site vin de pe motoarele de cautare si cei care intra sa caute pe google nu prea trec de prima pagina. Deci nu cauta reclame ci anumite cuvinte!!!
In concluzie: optimizarea cea mai eficienta si cea mai ieftina este promovare prin continut a celor care detin un magazin online si care doresc ca produsele lor sa fie pe prima pagina de cautare a motorului Google !
Din blogosfera romaneasca va doresc spor la optimizare si va invit sa va faceti promovare aici: https://dwf.ro!

Un comentariu:

borceablog spunea...

interesant articol, retin cateva idei ca-s la inceput in acest domeniu...