12 ianuarie 2016

Certificare iso





                                                                Certificare iso



Poate ca pentru multi nu este pentru prima daca cand aud de certificare iso, poate pentru unii este pentru prima oara si-i invit sa arunce un ochi Aici: http://www.royalcert.ro/certificari-iso/certificare-ohsas-18001.html!

Eu, insa insist sa vorbesc depre acest subiect. Chiar daca am mai scris cate ceva legat de subiectul asta, pe acest blog, pe care il vizitati, musai, trebuie sa innoiesc informatiile. Cu alte cuvinte, ce mai e nou pe acest segment.
Incerc sa insir, in cele ce urmeaza, cateva informatii, care o sa va faca sa intelegeti cat de importanta este certificarea iso, in ziua de azi.


Fireste, ca atunci cand spun important, ma refer in primul rand la companii si la importanta pe care o are pentru ele acest certificat. Un certificat din acesta e foarte important, decat si-ar inchipui un proprietar de companie. De aici rezulta si numarul foarte mare de cautari pe motorul google, dupa furnizorii de asemenea "produse".
Daca facem o paranteza, as putea lesne sa banuiesc ca multi dintre voi, cei care cititi acest blog va puneti des o intrebare de genul aceleia care se refera la utilitatea unei asemenea certificari ISO.

Motivul ca unii nu-s in stare sa asigure managementul unei firma, in afara de relatiile de furnizare a produselor si serviciilor, nu-i o scuza. Pai, da! Dragii mei, cititori ai blogului, de aceea sunt putine firme autohtone de succes la noi, ei nu au aflat inca ca de la Royalcert obtii o certificare ISO

Poate nu va vine sa credeti. dar sa conduci o afacere e pana la urma o arta. Iar, pentru aceia dintre domniile voastre care se considera intreprinzatori innascuti si vor sa aiba succes, e nevoie de certificare iso Romania. De ce? pentru certificarea faptului ca aceasta arta nu-i a nimanui. E doar a ta.

Ei, sper s- a inteles despre ce e vorba. Va mai zic doua chestii depre Royalcert:

RoyalCert Romania- este reprezenta organismului de certificare RoyalCert International Registrars, care isi desfasoara activitatea atat ca organsim de certificare, cat si de instruire in sectoarele inustriale si comerciale
Are o acoperire in peste 20 de tari din  lume sub diferite acreditari internationale cum ar fi: TURKAK - in Turcia, TGA / DAKKS - in Germania.




Niciun comentariu: