10 ianuarie 2016

Cititi si va cruciti!, cazul familei Botnariu!

Cititi si va cruciti!!!

Se pare ca problemele din Norvegia sunt mai vechi si mai grave decat ne imaginam cand am aflat despre cazul familei Botnariu! Nici nu e de mirare ca acolo se nasc foarte multi copii malformati, la modul in care se comporta, gandesc si actioneaza autoritatile dar si cetatenii de rand!

„Există o mare problemă de ani de zile în Norvegia pentru că există o incidență mare a sindromului Down în rândul copiilor norvegieni”, a declarat Ambasadorul Norvegiei în Lituania, Dag Malmer Halvorsen, pentru canalul de televiziune norvegian NRK. „Prin urmare, este important ca autoritățile norvegiene să recurgă la aceste soluții pentru a obține copii proaspeți, străini, cum ar fi cei de la lituanieni, pentru a consolida materialul genetic al țării.” (nota traducătorului: cuvintele ambasadorului sunt clare: fresh, foreign children – copii proaspeți, străini).

Un comentariu:

e-provincia spunea...

Pentru a-și împrospăta singele poate, dar ca sa iei copii cu forța din sânul familiei e o tragedie.Sa importe femei ,sa le asigure un trai bun si sa le facă copii.