24 ianuarie 2016

Halep se opereaza la nas!

Halep, a anuntat pe pagina personala de facebook ca urmeaza sa faca o interventie chirurgicala. Din acest motiv, Halep va lipsi o perioada de la turneele programatae in acest inceput de an.

Simona Halep: "Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale.
Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă.
Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic.

Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam.
La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă.
Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%.
Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells.
Îmi doresc să trec cu bine peste această intevenție și să mă pot deplasa la Cluj, să fiu alături de echipă, chiar și din tribună.
Vă mulțumesc pentru susținerea constantă, o să vă simt lipsa în aceste săptămâni de pauză.
În această perioadă, o să fac tot ceea ce este necesar să revin pe teren mai puternică și într-o formă bună."

5 comentarii:

john spunea...

Capul sus Simona!!! De prosti ce stiu a critica munca altuia lumea asta e plina! Insanatosire grabnica! Multumesc pentru toata bucuria ce ai adus in s

e-provincia spunea...

Sanatate multa ...fata noastra de aur...Pentru noi cel mai important este ca TU sa fii sanatoasa, sa fii in forma ca sa retraiesti bucurii mai vechi si altele la care nu ai avut acces inca ...in drumul tau, pentru a atinge cele mai inalte si sfinte teluri pentru tine ...Stim ca esti singura ce poti lua cele mai bune decizii in ceea ce te priveste si suntem constienti ca pentru tine este o perioada grea ...Sa te ajute bunul Dumnezeu sa treci peste toate usor...Noi te asteptam mereu cu acelasi drag si dor... pentru jocul tau unic... Sanatate multa, Simo ...Ne vom ruga pentru tine.Abia asteptam sa te revedem pe teren...

bazarnews spunea...

Multa sanatate, Simona!!! Oamenii ce te-au criticat in aceasta perioada au dat dovada de rautate si nu au fost la curent cu starea ta de sanatate...iarta-i emoticon smile

lichiresti spunea...

Stai liniștită Simona halep am văzut toți cata placere ai sa joci în fed cup pt România anul trecut knd ai refuzat sa joci nemotivat! ! ! Asa ca las o mai ușor cu naționalismul ca nu e cazul la tine mai bine fi sincera doar banii contează! . . .

axasport spunea...

Simonica draga ,e cel mai important si inteligent lucru pe care il faci,sanatatea inainte de toate .....eu imi doresc sa te vad zi de zi la televizor.....dar din pacate se mai intampla si lucruri neprevazute,multa sanatate si abia astept sa revii 100% ,campioana mea