2 februarie 2016

Bilingvismul copiilor in educatie

Cei mai multi antreprenori care au investit in sistemul privat de educatie sunt tinerii parinti dornici sa construiasca un viitor mai bun pentru copiii lor. Prin determinarea lor de a construi sisteme educationale la standarde internationale, parintii reusesc sa produca schimbari majore asupra modului in care copiii sunt educati. Concepte educationale noi ajung in prim-plan cu ajutorul parintilor investitori, aducand cu sine progresul in dezvoltarea copiilor.
Limba engleza este esentiala pentru dezvoltarea socio-culturala a copiilor, iar asimilarea limbii engleze de la o varsta cat mai frageda asigura succesul in mediul profesional pe viitor. Insa cercetatorii demonstreaza ca beneficiile de care se bucura un copil bilingv sunt mult mai mari. Copiii bilingvi tind sa se descurce mai rapid in situatii problematice, au o memorie mai buna, vad lucrurile din mai multe perspective si se pot concentra mai bine. Pe scurt, bilingvismul copiilor ii educa emotional si personal, inainte de toate. 
In Romania, un numar de cateva mii de copii se bucura de rezultate exceptionale in invatarea limbii engleze asa cum invata limba materna, printr-o metoda recunoscuta in intreaga lume de 30 de ani. In peste 23 de centre educationale din tara, elevii invata cum sa devina bilingvi prin conceptul de invatare distractiva, care se afla la baza metodei Helen Doron English. Parintii, suprinsi de rezultatele rapide obtinute pe termen lung in invatarea limbii engleze aleg sa-si dedice cariera si experienta profesionala in beneficiul educatiei.
Un astfel de model de succes vine de la Constanta, unde o mama a decis sa-si dedice cariera si experienta de business de 6 ani deschiderii de centre educationale. In prezent, se numara 5 centre educationale deschise in regim de franciza in Constanta si in Bucuresti, si generatii intregi de copii educati cu metoda Helen Doron English, care ne spun o poveste autohtona de spirit antreprenorial.
"Totul a inceput cu surpriza pe care am avut-o atunci cand am descoperit modul in care functioneaza metoda Helen Doron English pentru copiii mei. Au inceput sa vorbeasca limba engleza natural, imediat si au asimilat bazele limbii engleze pe termen lung. Cel mai important aspect este ca nici macar nu au simtit ca invata, lectiile petrecandu-se mai mereu in momente de joaca atent concepute de catre profesori. Fiica mea spune adesea ca invata noi cuvinte in engleza atunci cand se joaca la clasa, iar fiul meu a absolvit deja doua examene internationale de testare a limbii engleze. Metoda a functionat exemplar pentru copiii mei si mi-am dorit sa aduc in viata multor parinti aceasta bucurie. De aceea am ales sa deschid centre educationale Helen Doron English in Constanta si in Bucuresti, prin sistemul de franciza oferit de companie. Deopotriva parinti si profesori aleg sa investeasca in domeniul educational privat in Romania, si mizeaza puternic pe franciza Helen Doron English", declara Stefania Filip, master francizor pentru Helen Doron English Romania Sud-Est.
Helen Doron English, o institutie internationala in regim de franciza, un model de succes deja cunoscut in Romania, este concentrata pe predarea limbii engleze ca limba materna. Prezenta in peste 30 de tari din lume si experienta de 30 de ani in educarea copiilor isi spune cuvantul la Helen Doron English, unde instruirea constanta a profesorilor si a francizatilor vine mereu cu rezultate de exceptie, in crestere de la an la an.
Parintii si profesorii ce vad rezultatele surprinzatoare la copiii lor atunci cand invata cu metoda unica Helen Doron English aleg in multe cazuri sa-si cladeasca propriul centru educational. Iar ajutorul nu ezita sa apara din partea francizei. 
Investitiile private in educatie presupun in mod obisnuit fonduri consistente si o minima experienta de business. Insa la Helen Doron English, lucrurile stau altfel. Cu o investitie minima si cu ajutor de business primit din partea francizei chiar dinaintea deschiderii unui centru, Helen Doron English se pozitioneaza drept o alegere de top in investitiile private in educatie. 
Primul pas pe care il poate face un investitor pentru a dezvolta un astfel de business este sa aplice pentru franciza prin completarea formularului de pe site-ul oficial, www.HelenDoron.ro/francizare. Mai departe, solicitantul va fi contactat de master-francizorul regional pentru a evalua impreuna oportunitatea de afacere si pentru a dezvolta planul de afaceri. Odata finalizat, acesta este supus aprobarii Helen Doron International, dupa care se poate semna contractul de franciza, iar viitorul antreprenor in educatie va putea alege locatia si poate incepe toate demersurile pentru deschidere centrului international.

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English. Centrul International Helen Doron English din Constanta a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educatiei copilului.

Niciun comentariu: