25 februarie 2016

Laptopul de la LenovoLaptopul incredibil de compact YOGA 710 face treaba cand sunteti in deplasare
Am creat noul laptop YOGA 710 cu ecran de 11” pentru cei care calatoresc si pentru angajatii care vor sa fie productivi si cand sunt in deplasare. Functionand cu ajutorul unui procesor Intel Core™ i7 de a 6-a generatie si un ecran de 14” si cu un procesor Core m5 pentru versiunea cu ecran mai mic de 11”, YOGA 710 cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat este unul dintre cele mai puternice si portabile laptopuri convertibile disponibile in prezent. Utilizatorii pot realiza fara probleme mai multe sarcini trecand de la conferinte video la trimiterea emailurilor si editarea pozelor in timp ce sunt in deplasare.

Cu o greutate de doar 1,04 kg, designul sau compact si posibilitatea de a-l converti intr-o tableta fac ca acest laptop sa fie ideal pentru persoanele care doresc sa aiba mai mult loc in bagaje. Laptopul YOGA 710 se poate transforma in patru moduri si devine mult mai simplu pentru utilizator sa tasteze in modul laptop, sa sustina prezentari in modul stand, sa urmareasca videoclipuri in modul tent sau sa navigati in modul tableta. O versiune mai mare, modelul cu un ecran de 14” este ideal pentru cei care sunt in cautarea unei conectivitati imbunatatite, integrand o antena inovatoare care livreaza o conexiune Wi-Fi cu cu 20% mai buna.
Laptopul YOGA 710 de 14” beneficiaza de un drive SSD de pana la 256 GB pentru acces rapid la filme, fotografii si fisiere fara a fi nevoie de utilizarea unui hard drive extern. De asemenea, componentele de grafica optionale NVIDIA GeForce de generatie viitoare contribuie la sporirea performantei acestui dispozitiv.  
Ambele modele, cu un design superb, subtire si usor ofera o durata de viata a acumulatorului de pana la 8 ore. Utilizatorii se pot acum bucura de un maraton de filme, avand in acelasi timp suficienta putere pentru a lucra cateva ore. Ecranul FHD (1920x1080) face ca orice imagine sa aiba o claritate incredibila, de la filme si fotografii la jocuri si video chat. Integrarea sistemului Dolby Audio™ Premium ofera energie momentelor de divertisment cu un sunet bogat si puternic care ajusteaza in mod dinamic mediul audio pentru a livra o calitate asemanatoare salilor de cinema intr-o experienta audio ambientala virtuala. 


Cu o greutate de doar 1,75 kg (14”) si 2,08 g (15”), noul design al acestui dispozitiv integreaza un spatiu unic si special adaptat pentru sprijinirea palmelor. Functionand cu ajutorul procesoarelor Intel Core i7 de a 6-a generatie si optional AMD Radeon R7 M460 2GB GFX, YOGA 510 are un talent innascut de a oferi performanta pentru lucru si multi-tasking.
 sursa:Yoda.ro

Niciun comentariu: