10 martie 2016

Investitiile in sistemul de educatie

Investitiile in sistemul de educatie, afacerea viitorului pentru tinerii parinti din Romania

Dragostea pentru copii si preocuparea pentru educatia acestora i-au impins pe multi tineri parinti, in special, tinerele mame, sa investeasca intr-un domeniu neexplorat suficient pana acum in Romania, si anume sistemul privat de educatie. Nu le-a fost usor, mai ales ca au fost nevoiti sa sacrifice timpul petrecut cu familia si o parte din banii economisiti de-o viata, insa rezultatele au fost uimitoare si putem afirma in prezent ca acestia au reusit sa schimbe radical “fata” sistemului educational din Romania.

O astfel de tanara mama, care a riscat totul pentru a le oferi propriilor copii, dar si altor cateva sute de copii, o educatie aleasa, dupa metode didactice importate de la unul dintre cele mai mari centre internationale de invatare a limbii engleze din lume, este antreprenorul constantean Stefania Filip. Acum sase ani, femeia de afaceri a avut curajul si inspiratia de a investi timp si bani pentru a implementa, in tara noastra, un sistem unic de invatare a limbii engleze, inventat de profesorul britanic Helen Doron, sistem care a produs rezultate pozitive in randul a peste 2 milioane de copii din intreaga lume.

Stefania Filip a devenit, dupa scurt timp, Master Francizor al Centrului International Helen Doron English in Romania si a inspirat si alti parinti sa investeasca bani privati in domeniul educatiei. La ora actuala, specialistul in educatie participa frecvent la conferinte internationale, organizate de Grupul International Educational Helen Doron, si aduce in tara noastra, atat tehnologii de ultima generatie folosite in domeniul educatie de marile centre internationale, cat si cele mai noi metode si tehnici de predare si invatare a limbii engleze.

Cum pot investi si alti parinti pentru a deschide o afacere in domeniul educatiei?

Primul pas pe care il poate face un tanar parinte pentru a dezvolta o afacere in domeniul educatiei este sa aplice pentru franciza, prin completarea formularului din pagina “francizare” de pe site-ul oficial, www.HelenDoron.ro. Mai departe, solicitantul va fi contactat de coordonatorul local pentru a evalua impreuna oportunitatea de afacere si pentru a dezvolta planul de dezvoltare si implementare. Odata finalizat, acesta este supus aprobarii Helen Doron International, dupa care se poate semna contractul de franciza, va putea alege locatia si poate incepe toate demersurile pentru deschidere unui centru international de limba engleza.

De ce sistemul de tip franciza este mai putin riscant decat o afacerea pornita “de la zero”?

In opinia specialistului Stefania Filip, franciza inseamna risc minim pentru investitor deoarece vine cu informatii probate din domeniul de activitate, atat la nivel pedagogic, cat si la nivel operational. Totodata, franciza vine cu un nume/brand cunoscut, care are deja un capital de incredere din partea consumatorilor, deci va genera crestere in timp mai scurt. “In cazul Helen Doron English, franciza vine cu o metoda pedagogica unica in lume si cu un sistem de training pentru profesori care asigura calitatea serviciului, cu materiale educationale unice si exclusive si, totodata, cu rezultate dovedite la nivel international. Francizatii Helen Doron English primesc exclusivitate pe o zona geografica clar definita, cu o populatie intre 25.000 si 100.000 de locuitori pentru folosirea metodei si a materialelor in centrul educational propriu si in orice alta locatie frecventata de copii din zona alocata”, declara Stefania Filip, coordonatorul Helen Doron English pentru zona de Sud-Est.

In cat timp de la investitie se simt rezultatele?

Antreprenorul afirma ca, in functie de cheltuielile operationale, un centru educational Helen Doron English incepe sa genereze profit dupa o perioada cuprinsa intre 6 luni si un an. “Pentru mine, adevarata crestere a venit in al doilea an scolar, iar tendinta s-a mentinut constanta pana acum, avand cateva zeci de noi inscrieri la fiecare inceput de an scolar dar si in timpul scolii”, declara coordonatorul Centrului Educational International Helen Doron English, Stefania Filip.

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English. Centrul International Helen Doron English din Constanta a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educatiei copilului.



sursa: comunicatdepresa

Niciun comentariu: