12 iunie 2016

Apartamente cu 3 camere in Brasov

Apartamente cu 3 camere in Brasov

Pornind de la oferta de Apartamanete cu 3 camere Brasov , am constatat ca in acest moment ne gasim intr-un paradox. In Romania, populatia se afla de cativa ani intr-o scadere vizibila, consemnata oficial si de ultimul recensamant. Tot mai multi romanii iau drumul oraselor mari: Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara, Iasi, etc...in cautarea unui loc de munca, mai bine platit.
Nici tineri nu fac exceptie, ei indreptandu-se spre marile centre universitare din tara. Multi din cei care isi termina studiile ori raman in acele orase, ori pleaca afara, in cautarea unui trai mai bun!
Din acest motiv marile orase sunt mici El-Dorado. Iar localitatile mici se depopuleaza pe zi ce trece, devenind niste orase fantoma.

Din aceste considerente in marile orase apar cartiere noi, cu blocuri care au apartamente cu 2 camere sau apartamente cu 3 camere. Acolo se construieste intr-un ritm mai sustinut...
Azi, citeam intr-un newslatter ca apartamente cu 3 camere Brasov sunt mai ieftine decat anul trecut. Se construieste mult si in Brasov din ceea ce vad eu in aceasta revista online. Habar n-am daca se construieste bine, Stiti voi, ma refer la finisaje, chestii din astea...
In schimbul acestei dezvoltari rapide, din marile orase exista si un efect, negativ. Autoritatile locale, ocupate cu orice altceva, decat infrastructura oraselor, nu tin pasul cu aceasta dezvoltare si asistam din ce in ce mai des la blocaje in trafic la orele de varf. Bine, acum s-au gasit niste functionarasi de prin Ministerul de Interne, care chipurile au gasit o solutie. La nici un an de la intrarea in vigoare a noului cod rutier, au mai pus-o de un cod!


Apartament 3 camere vanzare

Chiar daca se construiesc multe, vazand oferta de apartament 3 camere vanzare, mi se par putine.
Cineva imi spunea si motivul: Sunt cumparate de intermediarii pentru a le inchiria. Sau pentru a le revinde.

Bancile, in mare parte contrar asteptarilor, acorda credite imobiliare relativ usor. Nu la fel de usor ca prin 2005, dar totusi ! 
Se tot vorbeste ca preturile sunt in scadere. Afirmatia este corecta, nu pot contrazice ca cifrele sunt cifre, dar sa nu uitam de unde a inceput scaderea. Nu ca m-ar incalzi cu ceva, dar trebuie sa te uiti de la ce sume astronomice a pornit scaderea usoara...si care a fost factorul care a determinat acest fapt.
Legat de aglomeratia din marile orase ramane cum am spus, locuitori oraselor respective se vor sufoca in continuare. Nu-i condamna pe oamenii, pietoni si soferi, intr-adevar in orasele de provincie nu ai nicio sansa de afirmare si daca administratia orasului tau este preocupata ca luna de luna s-o puna de un festival de miliarde de lei vechi si nu intru aici in detalii, cu cine incaseaza banii astia...sigur nu vei avea vreo sansa in acel oras...si tineri vor fi nevoiti sa plece...
In incheiere, pentru Brasoveni, ca informatia lor li se adreseaza, sfatul meu daca doriti: apartament cu 3 camere , intrati pe site-ul Isaran
Din blogosfera romaneasca va doresc o vara frumoasa si astept o aglomeratie de comentarii

Niciun comentariu: