13 iulie 2016

Cartile pentru dezvoltarea personala.

Cartile pentru dezvoltarea personala.


Acest articol se refra la acele carti pentru dezvoltare personala .Din capul locului spun ca eu nu stiam ca aceste carti pentru dezvoltarea personala sunt foarte cautate, fiind foarte bine cotate de cititori avizi de informatie.
In principiu aceste carti contin recomandari si sfaturi cu ajutorul carora ne putem dezvolta atat in planul fizic cat si in cel emotional. Multe din ele au devenit adevarate bestseller-uri, au modelat caracterele unor oameni si chiar au schimbat destinele unor semeni de-ai nostri.

Deschizand o carte pentru dezvoltare personala, avem ocazia sa pornim intr-o calatorie proprie, traind experiente datorita carora vom putea sa iertam mai usor, vom avea un sentiment de recunostinta si bucurie pentru viata pe care o traim.

Conceptula acesta nou al dezvoltari personale a favorizat aparitia si dezvoltarea pe piata editurilor multe carti ale caror subiecte sunt relatiile de cuplu, creativitatea, spiritualitatea, iertareaa, recunostinta sau socializarea.

Carti dezvoltare personale de la Books Express

In magazinul online www.books-express.ro, am descoperit cartea: Puterea inteligenței emoționale. Este o culegere de texte ale lui Daniel Goleman, despre puterea inteligentei. Autorul a adunat in paginile acestei carti, descoperirile sale din acest domeniu care s-au dovedit a fi eficiente. Fiecare capitol al carti este util si ii poate ajuta pe lideri de azi sa-si dezvolte un management inovator si performant. Cartea se adreseaza in primul rand recrutorilor de resurse umane, trainerilor, educatorilor si administratorilor.
Cartea:Puterea inteligentei emotionale, ii ajuta pe acestia sa-i motiveze si ghideze pe cei cu care vin in contact zi de zi.

De ce libraria Books Express?

Books Express este libraria online care incurajeaza cititul, dar si dezvoltarea profesionala. Pentru ca ei cred in crearea de carctere puternice.
1. Pentru ca libraria online Book Express ofera cititorilor cele mai noi aparitii din domeniu.
2. Pentru ca orice comanda facuta este tratata cu maxima seriozitate si in deplina siguranta'
3. In aceasta librarie online pe langa cartile pentru dezvoltarea personala mai sunt disponibile carti de fictiune,  carti pentru copii, carti de business, carti despre arta si artisti, carti de fictiune sau lifestyle.

Asadar, recomand libraria online Books Express pe care o gasisti cu un click aici: www.books-express.ro

Un comentariu:

borceablog spunea...

De curand am inceput si eu sa aprofundez aceasta latura, sa vad ce-o iesi!