15 august 2016

DRAGOSTEA nu va pieri niciodata

Ce-ar fi daca voi, voi cei care v-ati trezit subit ca nu aveti nevoie nici de Dumnezeu nici de cuvantul Lui, doar de netrebnicia si de nevolnicia voastra suficienta siesi, apeland si la « guru-guristi spirituali » de prin Estul indepartat cu care nu aveti vreo legatura culturala si de suflet curat, sa adastati o tara la aceste cuvinte « scarbavnice », vin de la Domnul, credeti sa nu, eu nu cunosc ceva mai frumos, drept, adevarat ?! Nu sunt de la Domnul ? Aratati-mi o singura scriere nascuta din om care sa ii fie macar apropiata de oriunde si de oricand ! Iata :


1.Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-as avea DRAGOSTE, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor.
2.Si chiar daca as avea darul proorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta, chiard aca as avea toata credinta, asa incat sa mut si muntii, si nu as avea DRAGOSTE, nu sunt nimic.
3.Si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars, dar nu as avea DRAGOSTE, nu-mi foloseste la nimic.

4. DRAGOSTEA este indelung rabdatoare, este plina de bunatate, DRAGOSTEA nu pizmuieste, DRAGOSTEA nu se lauda, nu se umfla de mandrie,
5. nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau,
6. nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de ADEVAR,
7.acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul.
8. DRAGOSTEA nu va pieri niciodata, proorociirile se vor sfarsi, limbile vor inceta, cunostinta va avea un sfarsit.
9. Caci cunoastem in parte si proorocim in parte ;
11.Cand eram copil, vorbeam ca un copil, simteam ca un copil, gandeam ca un copil ; cand m-am facut om mare, am lepadat ceea ce era copilaresc.
12 Acum, vedem ca intr-o oglinda, in chip intunecos; dar atunci, vom vedea fata in fata. /acum cunosc doar in parte, dar atunci voi cunoaste deplin, asa cum am fost si eu cunoscut deplin.
13. Si acum raman doar aceste trei : CREDINTA, NADEJDEA SI DRAGOSTEA, dar cea mai mare dintre le este DRAGOSTEA ! »
(Scrisoarea Apostolului Pavel catre : 1 Corinteni 13, 1-13)

Verificati autenticitatea scriselor, neputinciosilor si neputincioaselor, aceasta nu e balbaiala manipulanta copiata de prin cotloanele netului sau de la popi, am transcris-o direct din Biblie acum, 9, 00am, 17.02., eu fiind primul dintre voi nevolnic, cautati oriunde, in orice traducere romaneasca sau in oricare alta limba, de la Biblia de la Bucuresti pana la ultima traducere contemporana si…nu va mai porcaiti, iubiti-va intru smerenia Crucii ! Rau ne sfatuieste cel pe care Il injurati sau Il igmorati zilnic ? Cine sunteti voi, decat Iudele unei alte vremi ? Arginti vreti, de arginti veti avea parte, caci intru argint vorbiti !

Stiu ca vorbesc ca un pacatos ce sunt, cine sa il asculte….iertati nimicniciei mele !


Un comentariu:

albertflorentin spunea...

adevarat: Dragaostea nu piere!