12 august 2016

Halate medicale online

Halate medicale online


Am auzit pe cineva ca este in cautare de halate medicale. Curiozitatea m-a facut sa tastez: Halate medicale ieftine online si am ajuns astfel pe site-ul celor de la Dispo Trading. Un magazin online cu echipamente de protectie si de lucru. Aici am vazut un halat medical cu un design modern. Pe langa acest produs, pe site se mai pot achizitiona produse de unica folosinta precum maunsile sau incaltaminte destinata lucrului.


Halate medicale pret

Daca vom cauta halate medicale pret, in online, ca oferta de pret, un halat medical de la Dispo Trading, ca cel din imaginea atasata, va aparea imediat. Pretul este de 29.97 RON fara TVA. Acest halat este din tercot cu guler anchior, maneca este scurta si are aplicate 2 buzunare. In ceea ce priveste culorile acestor halate medicale online sunt disponibile in 4 culori: bleumarin, rosu, albastru sau alb.

Stiu ca majoritate dintre noi iubim moda si ne dorim o garderoba in pas cu vremurile, chiar daca e vorba de cea pe care o purtam la locul de munca. Pe site-ul celor de la Dispo Trading solutiile sunt pentru fiecare dintre noi, fie ca lucram in sistemul medical, fie ca lucram in industria alimentara. La ei, in magzinul online calitatea si designul sunt standardele de baza. Pastrarea igienei la locul de munca se realizeza si printr-o tinuta de calitate.

Firma Dispo Trading, cea care comercializeaza cele mai moderene halate online, are ca obiect de activitate producerea, comercializarea, dar si importul pentru articole unica folosinta. Uniforme de lucru si echipamentele de protectie acopera toate activitatile economice. Urmare a experientei capatate in activitatea indelungata, acesta firma, ocupa un segment foarte important, de clienti, din diverse zone de activitate. De la industria alimentara si farmaceutica, pana la domeniul cosmetic ( centrele de infrumusetare).

Avantajele Dispo Trading 

1. cele mai avantajoase preturi la halate medicale, saboti, etc;
2. calitatea produselor este atestata prin certificatele ISO 9001;Asadar, doriti un halat medical, cu un design modern, nimic mai simplu, aruncati un ochi pe site-ul http://www.dispotrading.ro/, pentru a va convinge de calitatea si designul echipamentelor de lucru.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Produsele respective se vand sub marca Missena, marca integistrata la OSIM.

borceablog spunea...

Asta în condițiile în care, în trecut, halatul alb era de pânză