20 august 2016

Romania: nimic nu se schimbă, totul se transformă,

În ţara în care Băsescu îi face curte lui Vanghelie şi premierul în exerciţiu e mulţumit de câte fonduri europene a atras, adică zero, avem parte de manifestări de speriat: o trupă de extremişti maghiari a evoluat zilele trecute la Cluj-Napoca, urlând Allah Akbar şi acompaniindu-se cu imagini ale lui Hitler şi Stalin.

In aceeaşi ţară, principalele oraşe riscă să rămână neaprovizionate pentru o perioadă nedeterminată. Este aceeaşi ţară în care un oraş mare, de peste 170 000 de locuitori, cum e Bacăul stă de 4 zile fără apă potabilă în mijlocul verii, pradă unui risc real de epidemii.
E ţara în care nimic nu se schimbă, totul se transformă, iar cine e pilos râmâne aşa indiferent de orânduire. Fosta secretară a lui Gabriel Oprea a ajuns director interimar la Centrul Cultural European Unesco aflat în subordinea Primăriei sectorului 4.

4 comentarii:

bazarnews spunea...

ne merge "bine", din ce in ce mai "bine" ! si avem autoritati care isi prigonesc conationalii, la greu ! si cum dai coltul dai de un stat in stat cu legile lui, de el facute! sa tot "traiesti" in tara asta!

e-provincia spunea...

Pai nu Clujul l-a ales primar?...no, sa se spele cu el pe cap...nu ca Bucurestiul ar fi fost mai dastept...

borceablog spunea...

O tara a nimanui, sa ales praful de Romania, suntem sclavi in tara noastra.Singurul care ne-a mai ramas e bunul DUMNEZEU.Pacat s-a distrus ROMANIA de tot

axasport spunea...

Edilii sunt obligati sa urmareasca macar continutul unor manifestari de gen,pentru a primi acceptul finantarii.