12 septembrie 2016

Jucarii educative pentru copii

Magazin jucarii. Jucarii educative pentru copii.

Navigand prin online, am descoperit cateva magazine de "jucarii educative pentru copii. Cel mai minunat magazin online cu jucarii educative consider ca este www.educlass.ro. Jucarii educative pentru copii Educlass, m-a facut sa0mi amintesc de copilaria mea.

Asadar, cand erau mici, fetitele faceau dintr-un mosor o jucarie minunata si se bucurau de ea, iar baietii confectionau o minge din carpa si-o alergau pe maidan pana se rupea. Dar acum, jucariile au evoluat . Daca în anii '30 copiii se mulţumeau cu „o minge de carpa şi o papusa de paie", iar în anii '60 erau înnebuniti după roboti si navete spatiale reprezentative pentru epoca cosmica, in prezent doar cei de mici sunt interesati de jucăriile clasice, pana descopera computerul, fireste. Nu stiu, daca e bine sau nu ! Ce stiu, este ca, copiii mici se bucura de o masinuta mai mult decât oricare din parintii lor. Parinti care sunt foarte bucurosi, cand isi achizitioneaza un Mercedes.
Daca întrebi o fetita: “Ce vrei, o papusa sau o rochita?”, vei vedea ca îti va raspunde, fara sa stea prea mult pe ganduri: “O papusa”.

Daca intrebi un baietel: "Ce vrei, o masinuta sau un robot?",  cu siguranta raspunsul va fi rapid si sigur : masinuta ! Oferta din online este generoasa si la preturi destul de accesibile.

Un Puzzle geografic, ca cel din fotografie, - Harta lumii (din 68 piese), face parte din categoria de "jcarii educative"

Acum, ca a inceput noul an scolar, se pot face cumparaturi si din mediul online, Educlass, magazin jucarii, este pregatit cu oferte de jucarii copii care ii pot ajuta pe cei mici. Si mai este un avantaj ...aveti posibilitatea de a alege din confortul casei tale printr-un simplu click, plus transportul gratuit, pentru cumparaturile ce depasesc suma de 200 de lei!  .

Deci, cum spuneam la inceput: "jucariile au evoluat", dar a evoluat si modul de achizitionare a lor ...Iar prezenta in online a magazinelor cu jucarii copii este din ce in ce mai mare !!

Eu va doresc s-aveti cea mai frumoasa toamna, alaturi de cei mici :)

Un comentariu:

azi spunea...

O toamna minunata si tie!