23 octombrie 2016

Cum ar fi viata noastra daca n-ar fi lifturi?

Cum ar fi viata noastra daca n-ar fi lifturi?

V-ati pus vreodata intrebarea: Cum ar fi viata noastra daca n-ar fi lifturi?. Mie mi se intampla destul de des sa folosesc un lift si de aceea mi-am pus aceasta intrebare. Folosesc un lift instalat de Ifma modern. Am folosit si inainte de "89 lifturi. Dar cele de acum sunt moderne, nu se compara cu niciun lift din anii comunsimului.
Personal se intampla foarte rar sa ma gandesc la lucruri pe care le consider firesti, iau totul asa cum este, dar nu pot sa nu trasar atunci cand aud ca cineva s-a blocat intr-un lift . Un lift vechi, de pe vremea "Epocii de Aur", un lift care imi aminteste de anii copilariei, cand urcam mai mereu pe scari, fiindca liftul era mai tot timpul defect.



Sigur, acum diferenta e ca de la cer la pamant. Atunci erau de prosta calitate , murdare cu oglinzi sparte si pe deasupra riscai sa ramai blocat in el, datorita defectiunilor foarte dese. Acum, lifturi moderne sunt cam peste tot. Cladirile noi sunt dotate cu lifturi moderne, iar "plimbarea" cu liftul este o placere.


Lift modern de la IFMA

Aminteam, la inceputul articolului, in treacat, de lifturile moderne de la IFMA. Lifturi, pe care eu le folosesc si care imi fac mie mai usoara deplasarea in interiorul cladiri, intre etaje. 
Asadar, IFMA este o firma romaneasca, infiintata in anul 1962, a carui obiect de activitate il constituie montarea si intretinerea lifturilor, scarilor si trotuarelor rulante.

IFMA, a devenit din anul 2009 parte a grupului MP, fondat in Sevilla, din Spania. Grupul are contacte de afaceri in peste 100 de tari, din intreaga lume. In toti acesti ani de activitate au fost instalate peste 120 000 de lifturi.

La MP IFMA, calitatea si siguranta sunt solutiile implementate pentru transportul oamenilor. Echipa MP IFMA este intotdeauna prezenta, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, oferind serviciu personalizat la numarul de telefon +40 21 312 07 01. De asemenea, pe site exista un formular de contact.

Inchei, nu inainte de a raspunde la intrebarea, din titlul articolului: Cum ar fi viata noastra daca n-ar fi lifturi? Simplu: Ar fi extrem de dificila!!